It’s all about Replay jeans…

Nova kolekcija ove sezone donosi novi početak za Replay. Iako ostaje vjeran načelima svog nasljeđa, u prvi je plan stavljen iskonski duh branda izražen kroz buntovan stav i suvremene nekonvencionalne uzore. Rušeći sva postavljena modna pravila, kroz savršene omjere kolekcija, osnova svih linija i dalje je denim. U stopu ga prate kožni komadi idealni za jesenske temperature koje polako poprimaju niže vrijednosti.

Kolekcija za nju ove sezone dignuta je na jednu novu razinu. Čiste linije modela koji svoj jedinstven izgled duguju različitim načinima tretiranja kako bi se postigao „nošen“ izgled savršeno će se uklopiti u outfite za dnevne i večernje varijante, bilo da ih se kombinira na jednostavan T-shirt i kožnu jaknu ili na elegantnu crnu majicu u večernjoj kombinaciji. U fokus kolekcije vraća se skinny model izrađen od rastezljivog denima koji je ujedno i glavna zvijezda kolekcije.

Za njega jednostavan denim, čistih linija, tretiran na različite načine kako bi se postigao „nošen“ izgled, savršeno će nadopuniti basic majice i  kožne jakne koje su ove sezone jedna od glavnih okosnica kolekcije.