Mnogima omiljeni brand Replay lansirao je kolekciju pod nazivom Earth Made Human Crafted, koja osim prepoznatljive kvalitete nudi originalan stil sa snažnim identitetom, ali i snažnom porukom.

Earth Made je nastao promišljanjem o vraćanju korijenima, a to je svakako ponovno povezivanje s našom planetom, a misao vodilja je fokusirana na korištenje organskih tkanina s EKO certifikatom.  Jednostavnost krojeva kao fluidno i jednostavno povezivanje sa zemljom očituju se u jednostavnim krojevima muških i ženskih komada iz ove jedinstvene kolekcije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Replay Hrvatska (@replay_hrvatska)

Svi odjevni predmeti tretirani su prirodnim mineralnim pigmentima s certifikatom, a ujedno daju iznimnu boju posebnog efekta te pomalo nadrealan, dusty izgled zemljanih tonova  što zaokružuje ovu posebnu priču.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Replay (@replay)

Replay je ovom kolekcijom uspio prenijeti boje Zemlje iz različitih krajeva svijeta, uspješno prenoseći bogatstvo i percepciju izvorne vrijednosti prema kojoj se moramo odnositi s poštovanjem i odgovornošću.

Tako u kolekciji Earth Made Human Crafted, putujemo od narančaste boje kanjona Arizone pa zelene boje amazonske šume te na istok sve do boje pijeska pustinje Sahare. Primjerice, tu su traperice slim fit za muškarce (Willbi i Mikym) i slim and boyfit za žene (Faaby i Marty), dok pečat majicama minimalnog izgleda daje statement logo snažnog identiteta.

Podizanje svijesti i stvaranje modne priče uvijek je izazov  koji podiže ljestvicu, a Replay je još jednom pokazao kako njegujući osnovne vrijednosti uz svoju beskompromisnu kvalitetu uvijek pokreće nove trendove uz svoj prepoznatljiv urbani look i must have komade.

Unikatne modele iz limitirane eko kolekcije možete pronaći u Replay trgovinama i službenom Replay web shopu.