Zagreb, 01. rujna 2021. – Reebok je dodatno poboljšao svoju poznatu fitness tenisicu. Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom. Bilo da se radi o tečajevima bootcampa na krovu, vježbanju na otvorenom ili vikend avanturi, Reebok Nano X1 Adventure spreman je za svaki teren i za svaku prepreku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Reebok (@reebok)


Nadovezujući se na dizajn tenisice za trening Nano X1 koja je premijeru doživjela početkom ove godine, dizajn modela Nano X1 Adventure poboljšan je kao podrška fitnessu i istraživanju na otvorenom.

Ključna ažuriranja i atributi uključuju potplatu pojačanu gumom koja pomaže maksimalnom trenju za stabilnost, mrežastu i prozračnu tkaninu, antimikrobnu postavu koja štiti od neugodnih mirisa i bakterija, Lace Lock Harness sistem za savršeno prianjanje te Foatride Energy drop-in tehnologiju za mobilnost prednjeg dijela stopala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Reebok (@reebok)

‘Danas, više nego ikad, vidimo veliki porast fitnessa i boravka na otvorenom od strane potrošača svih dobnih skupina i na svim razinama vježbanja’, rekao je Tal Short, viši product menadžer iz Reeboka.

‘S tim na umu krenuli smo u stvaranje proizvoda koji je iskoristio sve prednosti omiljenih performansi našeg Nana i kombinirao ih s tehnološkim i dizajnerskim ažuriranjima posebno prilagođenima otvorenom prostoru. Bilo da vježbate na prilaznom putu, trenirate u parku ili uživate u laganom pješačenju, Nano X1 Adventure osmišljen je kao vaša idealna tenisica za fitness na otvorenom’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Reebok (@reebok)

Svoje nove Reebok Nano x1 Adventure sportaši mogu kombinirati uz najnoviju kolekciju odjeće United by Fitness (UBF). Radi se o premium kolekciji dizajniranoj za sportaše u svim disciplinama, ujedinjene u njihovoj predanosti kondiciji i rezultatima.

Reebok Nano X1 Adventure u Hrvatskoj je dostupan u Intersport, Sport Vision i Polleo Sport trgovinama po cijeni od 999 kuna.

Više informacija dostupno je na LINKU.