Dragi svi, evo prošlo je već neko vrijeme da nisam pisala nikakve recenzije. Svi koji me prate zanju kada me nešto zaista obori s nogu, onda se javim s recenzijom:)

Dakle, još jedna poslastica o kojoj sam postala ovisna je novi  YSL ruž za usne TATOUAGE COUTURE!  Nisam do sada probala još nikada toliko perfektno matiran ruž, izuzetno intenzivne boje, a bez ikakve težine.

Gušt ga je nanositi! Aplikator toliko precizno iscrtava da uopće ne treba olovka, ali ipak ja ne bih bila ja da ne stavim i olovku. Boja je zaista dugotrajna i intenzivna, na mojim usnama se ponaša identično, pod tim mislim točno ona boja koja se nazire u bočici, istu takvu dobijem i kad ju nanesem. Često mi se zna dogoditi da boja na usnama ispadne drugačija, ne nužno u lošem smislu, ali ponaša se na usnama drugačije dok mi TATOUAGE COUTURE daje upravo ono što sam izabrala. Nema zabune.

Moje nijanse koje vidite na slici su 7  Nu Interdit i 22. Corail Anti Mainstream, ali ne brinite, ima čak 18 novih nijansi! Svaka žena može naći savršenu nijansu za sebe. I da ne duljim, mislim da slike govore sve.

 

Cijena ruža TATOUAGE COUTURE iznosi 290,00 kn

 

Uskoro stižem sa novom recenzijom, pratimo se:)

Fotografije potpisuje Martina Bošković Ribarić

P.S. Javite nam koji je vaš favorit? Crvena ili nude?