Ovo je moja prva recenzija na portalu i odlučila sam se na nju jer želim sa svima vama podijeliti svoje oduševljenje sa azulenskim uljem za čišćenje iz linije poznatog brenda Dr.R.A. Eckstein BioKosmetik. u

Azulensko ulje za čišćenje je namjenjeno uglavnom za  osjetljivu i suhu,  seboreičnu i iritiranu kožu lica.
Međutim, ja osobno smatram da ga mogu koristiti svi tipovi kože s obzirom da ne ostavlja teški osjećaj zamašćenosti kože.
Probala sam ga prije nekakvih 13 godina i otada koristim isključivo taj proizvod. Iskreno, ne znam da li bih uopće našla nešto zadovoljavajuće da ga nestane sa tržišta.
Dovoljno je samo par kapi na suhi dlan i to razmažete po suhom licu. U dodiru s vodom, ulje se zapjeni i skida svu nečistoću s kože uljučujući  i maskaru.
Ne trebaju vam nikakve blazinice, dovoljno je samo par kapi i doslovno sa prstima izmasirate cijelo lice, a potom sve isperete s vodom. Sjećam se prije dok sam koristila druge prizvode za čišćenje, posebno za područje oko očiju, sve me je peklo, koža mi je bila crvena i iziritirana, a oči su mi suzile bez obzira što se radilo o proizvodu koji je bio isključivo namjenjen za osjetljive oči. Dakle, radi se o proizvodu koji odlično skida svu nečistoću s lica uključujući svu šminku oko očiju, a u isto vrijeme je toliko blag da niti malo ne nadraži oči.

Preporučujem svim šminkericama da ga obavezno probaju:) i jave nam svoje dojmove.
Proizvod se distribuira isključivo po određenim kozmetičkim salonima jer se radi o profesionalnoj kozmetici.
Cijena: 160,00 kn
Pakiranje: 150ml

Prednosti: blag za sve tipove kože, cjenovno prihvatljiv ako se uzme u obzir trajanje proizvoda, ostavlja osjećaj hidratizirane i nahranjene kože

Zamjerke: Nije  zastupljen u komercijalnoj prodaji

Bitno je napomenuti da meni osobno ulje potraje i do 6 mjeseci tako da je omjer kvalitete i cijene više nego odličan:), a koristim ga svaki dan.

Ana Mišić