Nedavno se pojavila mala plava bočica u koju se Biothermovi stručnjaci kunu da je prava čarolija jedinstvene formulacije koja se temelji na jedinstvenoj izvanrednoj moći Life Planktona™ te da je neupitan odabir za sve tipove kože.

I kada se pojavi proizvod za koji tvrde da obnavlja kožu doslovno u 8 dana, naravno da dobijem veliku želju da ga što prije probam. Obzirom da pazim na svoju kožu i redovito je njegujem, od starta imam visoke standarde. Nemam običaj hvaliti baš svaki proizvod koji je dobar jer i očekujem da ispunjava moja očekivanja.

Zato moram naglasiti, da me je LIFE PLANKTON™ ELIXIR bacio na koljena i to u predviđenom roku, točno u 8 dana od kad sam ga počela koristiti. Neću vas zamarati sastojcima o kojima možete više saznati u članku Biothermov eliksir obnavlja kožu u samo 8 dana!

Dakle, počela sam ga koristiti 10. travnja ujutro i navečer prije dnevne i noćne kreme. Isti čas nakon nanošenja se upije i može se staviti krema. Rezultati se vrlo brzo primjećuju, ja sam već sljedeće prvo jutro nakon što sam ga nanijela prethodnu noć primjetila da mi je koža na dodir izuzetno mekanija, nježna i baršunasta.

Fotografija prije korištenja seruma

Najbolje se primjeti ujutro kada možete vidjeti prostim okom da je koža obnovljena, elastičnija i da zaista bolje izgleda, svježije, zdravije i na dodir nježnije. Nisam imala nikakve reakcije, a jako mi se dopada neljepljiva tekstura koja je istovremeno bogata, ali lagana za kožu.

Ugodno me je iznenadilo što se može nanositi i na područje oko očiju, jer većina proizvoda nije namjenjena za osjetljivo područje oko očiju.

Ova mala plava bočica me je toliko oduševila da će postati obavezan ritual moje njege.

Fotografija nakon 8 dana korištenja seruma

Uzmite u obzir da su fotografije slikane mobitelom, tako da nisu to baš profesionalni uvjeti u kojima bi se dobro vidjela razlika prije i poslije korištenja,  ali nadam se da sam vam uspjela vjerodostojno prenijeti svoje dojmove i pozivam vas da isprobate proizvod i sami procijenite izvrsnost najnovijeg Biothermovog eliksira.

Ana Mišić

29.04. – Dobitnica u darivanju objavljenom 25. travnja je Snježa Novak (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007372995027)

Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!