Pupa Milano, renomirani kozmetički brend poznat po svojoj inovativnosti i predanosti kvaliteti, sa zadovoljstvom predstavlja svoju najnoviju kolekciju za sunčanje. Ekološki prihvatljiva sunčana linija ne samo da pruža iznimnu zaštitu od sunca, već odražava i predanost brenda Pupa Milano očuvanju i brizi za okoliš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pupa Milano Adria (@pupamilanoadria)

U današnjem svijetu ključno je da brendovi daju prioritet održivosti i aktivno doprinose očuvanju našeg planeta.

Pupa Milano razumije ovu odgovornost i poduzela je važne korake kako bi osigurala da su naši proizvodi linije za sunčanje ekološki prihvatljivi tijekom cijelog životnog ciklusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pupa Milano Adria (@pupamilanoadria)

Sunce je simbol energije, zadovoljstva i opuštanja, ali da biste mogli uživati ​​u suncu bez posljedica, moramo to razumjeti i znati kako se zaštititi.

Sigurna zaštita: Ultraljubičaste zrake čine čak 95% UVA zraka, uključujući duge UVA zrake i 5% UVB zraka. Osim UV zračenja, dodiruju nas i infracrvene zrake koje oštećuju kožu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pupa Milano Adria (@pupamilanoadria)

Pupa osigurava učinkovitu zaštitu naše kože mješavinom uravnoteženih UVB, UVA i dugih UVA filtera. Najnovija generacija aktivnih sastojaka koji sprječavaju i zaustavljaju oštećenja izazvana UV i IR zrakama. Ekskluzivni sastojak Melastim Tech stimulator melanina omogućuje brzo i dugotrajno tamnjenje.

Ključne značajke ekološke linije za sunčanje Pupa Milano:

Ekološki prihvatljiva formulacija: Pupa Milano SUN linija izrađena je s dubokom pažnjom prema okolišu. Formule su pažljivo osmišljene kako bi se smanjio utjecaj na morski život i koraljne grebene i smanjio ugljični otisak tijekom procesa proizvodnje. Linija za sunčanje Pupa sadrži formule s nižom koncentracijom filtera od tradicionalnih SPF krema za sunčanje i bez oksibenzona koji se smatra jednim od najštetnijih filtera za morski ekosustav. Koristeći ekološki prihvatljive sastojke i održivu proizvodnu praksu, Pupa Milano postavlja novi standard za proizvode za njegu kože tijekom i nakon sunčanja.

Sveobuhvatna zaštita od sunca: Svaki proizvod u liniji za sunčanje pruža sveobuhvatnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka. Pupa Milano razumije važnost zaštite kože od sunčevih zraka. U svoj razvoj uključio je vrhunsku tehnologiju koja pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu od sunca.

Njegujuće djelovanje na kožu: Pupa Milano linija za sunčanje ne samo da pruža zaštitu od sunca, već i hrani i vlaži kožu. Proizvodi su obogaćeni sastojcima za njegu, poput antioksidansa i hidratantnih krema, koji pomažu u održavanju zdravog i blistavog tena kože i pod suncem te njege tijela i kose nakon sunčanja..

Razne mogućnosti: SUN linija uključuje široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju različite želje i potrebe. Od laganih krema za sunčanje do toniranih hidratantnih krema i proizvoda za njegu nakon sunčanja, Pupa Milano osigurava da svatko može pronaći savršeno rješenje za svoju rutinu njege kože prije i poslije sunčanja.

Odabirom ekološke linije za sunčanje Pupa Milano potrošači mogu odgovorno uživati ​​u sunčevim zrakama bez ugrožavanja svoje posvećenosti okolišu. Pupa Milano ostaje predana održivosti i neprestano traži inovativne načine za smanjenje svog ekološkog otiska.

SUN linija Pupa Milano sadrži:

 1. Pupa SUN SPRAY SPF 15 200 ml, PMPC:26,99€
 2. Pupa SUN SPRAY SPF 30 200ml, PMPC:27,99€
 3. Pupa SUN SPRAY SPF 50 20ml, PMPC: 28,99
 4. Pupa SUN CREAM SPF 30 200 ml, PMPC: 27,99€
 5. Pupa SUN CREAM SPF 50 200ml, PMPC:28,99€
 6. Pupa SUN UNGUENT INT.TAN. 200ml, PMPC:27,99€
 7. Pupa SUN TANNING WATER 400 ml, PMPC:24,99€
 8. Pupa SUN AFTER-SUN MILK 400 ml, PMPC:25,99€
 9. Pupa SUN BABY&KIDS MILK SPF50+ 2, PMPC: 34,99
 10. Pupa SUN INVISIBLE TWO-PHASE 15 SPF: 25,99€
 11. Pupa SUN INVISIBLE TWO-PHASE 30 SPF 25,99€

Pupa Milano SUN liniju možete pronaći na fabuspot.com i u Müller poslovnicama.