Na Pickbox NOW besplatno će biti dostupne epizode skandinavske serije Exit, britanske špijunske serije The Ipcress File i dokumentarne serije Natascha Kampusch

 „Registriraj se odmah i gledaj besplatno“ – prvi regionalni streaming servis Pickbox NOW tijekom travnja nudi pristup trima vrhunskim serijama koje su oduševile gledatelje, potrebno je samo besplatno se registrirati. Britanska špijunska serija snimana na nekoliko lokacija u Zagrebu, provokativna skandinavska serija o zamkama luksuznog života te šokantna dokumentarna serija o najpoznatijoj otmici na svijetu – po jedna epizoda svake serije bit će dostupna svima registriranima na Pickbox NOW sve do 30. travnja. Evo što sve trebate znati o ovim fenomenalnim serijama!

NATASCHA KAMPUSCH: ŽIVOT U ZATOČENIŠTVU (NATASCHA KAMPUSCH: A LIFETIME IN PRISON)

Kako je provesti 3069 dana u zatočeništvu? Odgovore pruža ova dokumentarna serija o najpoznatijoj otmici na svijetu, a svoja iskustva prepričat će upravo Natascha Kampusch glavom i bradom.

DOSJE IPCRESS (THE IPCRESS FILE)

The Ipcress File britanska je hladnoratovska špijunska triler-serija, smještena u 1963. godinu, za vrijeme hladnog rata. Atmosferična, snažna i uvjerljiva, ova serija oduševit će sve obožavatelje krimića i špijunskih serija. U središtu priče je Harry Palmer, bivši krijumčar koji nevoljko postaje špijun, nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora upotrijebiti svoje veze kako bi pronašao nestalog britanskog nuklearnog znanstvenika.

IZLAZ (EXIT)

Kako živi norveška elita i je li zlato zaista sve što sja? Skandinavska serija Exit moderna je dramska serija koja se temelji na istinitoj priči i otkriva mračni, skriveni, superbogati svijet hedonizma. Ekskluzivni svijet bogate elite Osla predstavljen je kroz četvoricu prijatelja koji imaju apsolutno sve što požele, osim izlaza iz vlastite kože. Skriveno i ekskluzivno, ali i mračno i nenormalno, ova serija otkriva svijet bogatih Norvežana.

JEDINSTVENI STREAMING SERVIS

Prvi streaming servis u regiji Pickbox NOW može se pohvaliti premijerama serija, hit-serijama poput Momci s Madisona (Mad Men),  Seks, droga i PR (Flack) i brojnim drugim, zanimljivim španjolskim serijama poput Dva života (Dos Vidas) i Šest sestara (Seis Hermanas) te mnogobrojnim britanskim, kriminalističkim, detektivskim i misterioznim skandinavskim serijama. Osim toga, nudi i brojne festivalske europske filmove, što znači da se mogu gledati najkvalitetniji i najnoviji europski filmovi, poput nagrađivanog latvijskog filma U trku (Runner) ili fenomenalnog albanskog filma Otvorena vrata (Open Door). Pickbox NOW dostupan je diljem regije, a sve serije i filmovi prevedeni su kroz titlove.