ISDIN, vodeći međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju, nastavlja i ove godine kao predvodnik na tržištu zaštite od sunca, promovirajući uživanje u suncu tokom cijele godine, a posebno ljeti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

Za ISDIN, INOVACIJA JE MNOGO VIŠE OD STVARANJA. Inovacija je “propitivanje statusa quo” te ulaganje dodatnih napora kako bi se zadovoljila potreba za poboljšanje kvalitete života ljudi.

ZAŠTO JE FUSION WATER BESTSELLER?

Osim lagane teksture, ISDIN je u FUSION WATER unio sve zahtjeve svojih kupaca. Proizvod ima visoku UVA i UVB zaštitu SPF50, a mogu ga koristiti svi tipovi kože pa čak i osjetljiva i atopična. Hipoalergen je i nekomedogen, što znači da ne začepljuje pore pa svi koji imaju problematično lice mogu odahnuti. Neće vas ni peckati za oči što je oftamološki provjereno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

Za dodatni anti age efekt u sastav je uvrštena i hijaluronska kiselina koja na sebe privlači vodu za intenzivniju hidrataciju.

Na kraju možemo zakljuučiti da je FUSION WATER SPF50, proizvod čije karakteristike puno ljudi traži, a ne znaju da postoji proizvod koji to nudi.