Lancôme kao predvodnik znanosti o trepavicama od 1967. godine sad spaja svoja znanja iz područja njege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novu razinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Zahvaljujući novo osmišljenoj formuli maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane uz maskaru, od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica tijekom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je s novom razinom ugode za osjetila tijekom nanošenja kako bi trepavice bile meke.

SIMBOLIKA IZA BROJA 8

8 AMINOKISELINA

PAKIRANJE U OBLIKU BROJA 8

Simbol beskonačnosti – Le 8 Hypnôse.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage.

Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obje u obliku brojke 8.

Simbolika oblika brojke 8 također predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakiranje napravljeno je od recikliranog stakla te se može ponovno reciklirati.

Na kraju treba spomenuti da brojka 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu pridonosi i nova njegujuća formula ugodne teksture. Le 8 Hypnôse, gdje beskrajne trepavice započinju.

SPOJ TRENUTAČNOG VOLUMENA I REVITALIZIRAJUĆE NJEGE.

Vidljiv volumen. Revitalizirajući pozitivni učinci koje možete uočiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Znanstvene činjenice iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutačnu nadogradnju volumena te se nanosi divno kao što i izgleda: guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući formuli sa 91% njegujućeg crnog balzama i 5% Shea maslaca. Iznimno elegantna formula maskare Le 8 Hypnôse nanosi se na trepavice bez osjećaja težine. Rezultat su trenutačna gustoća i volumen trepavica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Snažnije trepavice svakim danom. Obogaćena s 8 revitalizirajućih aminokiselina i hranjivim Shea maslacem, ova njegujuća formula rezultira osnaženim trepavicama, gušćeg izgleda u 4 tjedna.[1]

UGODAN OSJEĆAJ NA TREPAVICAMA POPRAĆEN ZNANOŠĆU.

Učinkovitost i uklanjanje maskare pospješeni njegujućom formulom.

Spojem njege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju Lancôme predstavlja svoju prvu njegujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Stvorena je kako bi prevladala izazove od nanošenja do uklanjanja, neovisno o tome radi li se o krutim trepavicama ili nenamjernom ispadanju trepavica tijekom uklanjanja maskare.

Ugodan osjećaj popraćen znanošću. Maskara se jednostavno nanosi, a može se ukloniti i samo toplom vodom i jednom pamučnom blazinicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Nova dimenzija mekoće trepavica

Formula nove generacije za njegu koja rezultira osnaženim trepavicama, gušćeg izgleda u 4 tjedna.1

8 aminokiselina:  Le 8 Hypnôse osnažena je s 8 aminokiselina koje se proirodno nalaze u keratinu koji izgrađuje trepavice, kako bi osnažila strukturu trepavica te istaknula njihov izgled i mekoću.

91% crnog balzama za njegu: intenzivno crna formula pruža raskošne i guste trepavice te omogućava vrlo nježno i jednostavno uklanjanje.

5% Shea maslaca: pospješuje postizanje mekih i njegovanih trepavica.

UMJETNIČKO DJELO.

Inovativan dizajn u obliku brojke 8. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Nešto sasvim novo u području dizajna izgleda maskare, Le 8 Hypnôse izdvaja se od ostalih svojim oblikom nalik brojci 8 te je pakiranje izrađeno od čistog stakla. U suradnju s francuskim staklarom bogatog iskustva Pochetu Du Courvalu, Lancôme je stvorio luksuzno i inovativno pakiranje koje vizualno odskače. Pomoću ergonomskog čepa osmišljenog za olakšano držanje, maskara Le 8 Hypnôse osmišljena je kako bi bila doživljaj za korisnike sama po sebi.

Izmijenjen dizajn za kružni vijek proizvoda

Zamjenom plastike za staklo Le 8 Hypnôse ruši temelje dizajna luksuznih maskara te istovremeno poboljšava učinak proizvoda na okoliš. U skladu s beskrajnom kružnosti brojke 8 ovo stakleno pakiranje, već dijelom izrađeno i od recikliranog stakla, također je pogodno za reciklažu kao i sam čep maskare.

Novo osmišljena formula
Zahvaljujući prednosti jednostavnog uklanjanja čak i samo s toplom vodom i jednom pamučnom blazinicom, Lancôme poduzima korake kako bi se oglasio o značajnom učinku upotrebe maskare na okoliš.

LE 8, LE RUTINA

Tri koraka do revitaliziranih trepavica. 

  1. Nanesite Cils Booster serum za revitalizaciju trepavica

Ovaj serum revitalizira oštećene trepavice te one u samo četiri tjedna djeluju gušće. Nanosi se dva puta dnevno od korijena do vrha trepavica, na gornje i donje trepavice.

2. Nakon toga nanesite primer za maskaru Cils Booster XL

Obogaćen provitaminom B5 i derivatima vitamina E, primer postiže do 46%[2] više volumena i 62%2 na izgled dulje trepavice ako se nanosi prije maskare Le 8 Hypnôse, a istovremeno održava izgled maskare tijekom cijelog dana.

3. Završite maskarom Le 8 Hypnôse. 

Trenutačni volumen i revitalizacija trepavica zahvaljujući 8 različitih aminokiselina koncentriranih u 91% njegujućeg crnog balzama u ovoj njegujućoj maskari za volumen.

OSJETITE SPEKTAKULARNOST. DOŽIVITE INOVATIVNOST.

Od A do Z, ali i od Zendaye pa opet do Amande. U globalnoj kampanji za prvu Lancôme njegujuću maskaru za volumen predstavit će dvije ambasadorice brenda: Amanda Seyfried i Zendaya.

[1] Potrošačko ispitivanje, 125 žena

[2] Instrumentalna ispitivanja na 27 žene

Le 8 Hypnôse maskara dostupna je na Douglas.hr, Douglas i u Müller poslovnicama, kao i na www.lancome.hr po cijeni od 293.00 kn