24. siječanj, 2023. –  Šal, rukavice i kapa nisu dovoljni! Iako smo mrzili zimu bez zime, prvi hladniji dani pokazali su nam zube. Protiv jake hladnoće i niskih temperatura, prva na udaru je koža lica i ruku. Posljedica toga je crvenilo kože, dehidriranje i ljuštenje, sve do uzrokovanja osjećaja svrbeža i peckanja, što je ponekad vrlo intenzivno.

Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru. Ujutro, nakon svakodnevnog pranja, bitno je nanijeti kremu za lice. Za dan treba izabrati kremu koja će stvoriti barijeru koja će održavati ravnotežu vode i lipida kože. Rukama posvetite dodatnu njegu birajući slatki, stimulirajući, afrodizijački i prepoznatljivi miris vanilije koji će  poboljšati raspoloženje, osloboditi od stresa i stvoriti osjećaj euforije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Vitamin C & Oro 24K krema za lice je obnavljajuća kompaktna 24-satna krema za lice obogaćena vitaminom C i 24-karatnim zlatom. Osim toga, onda je savršena anti-age rutina. Ova dragocjena dnevna i noćna krema nudi iznenađujući rezultat: vidljivo smanjene površinske bore i glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačavaju anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Osim lica i kose, ruke su prvo što primijetimo na drugima. Imaju vrlo mali broj lojnih žlijezda zbog čega su po prirodi sklone isušivanju, osobito u ovim hladnijim danima. Ruke su neumorne radnice, vječno u pogonu, a zaboravljamo da su one i naš ukras.

Osjećamo neugodno zatezanje i suhoću – vrlo vjerojatno i sami instinktivno posežete za kremom za ruke nekoliko puta dnevno.

L`Erbolario krema za ruke s ekstraktom vanilije je čarobna, mirisna emulzija za njegu i zaštitu ruku od negativnih vanjskih utjecaja. Zahvaljujući aktivnim sastojcima poput ekstrakta i destilirane vode vanilije, ulja makadamije i jojobe čini kožu ruku mekanom.

L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.