Sjaji i blistaj: započni novu godinu sa spektakularnom švedskom beauty rutinom s FOREO potpisom!

Šampanjac, svjetlucave zvjezdice i… dodir luksuzne čarolije! Nema ništa bolje od ispraćanja stare godine i dočeka nove u punom sjaju!  

FOREO, švedski beauty-tech div ima savršeno rješenje za blistavu i sjajnu kožu, spremnu za najuzbudljiviju noć godine: jednostavna i cjelovita švedska beauty rutina koje će ti – ili nekome drugome – darovati lice zvijezde!

Prvi korak savršene beauty rutine i dobrobiti za vaše lice i vrat je pravilno čišćenje. Pripremi se za najveseliju noć godine i razmazi svoju kožu s ikoničnim FOREO LUNA 4 uređajem za čišćenje i masažu lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Prepusti se nježnim T-sonic pulsacijama ovog jednostavnog, intuitivnog, a istovremeno hiper-tehnološkog uređaja za dubinsko čišćenje lica. FOREO LUNA 4 uklanja do 99.5% nečistoća, mrtvih stanica, bakterija i viška sebuma. Osim toga, lagani valovi na stražnjoj strani uređaja pružaju luksuznu revitalizirajuću i tonizirajuću masažu.

Zbogom sivilu i dobrodošao nam sjaj! Za poklon koji će zasjati vlastitim svjetlom tebi ili onome koga najviše voliš!

Nastavi svoju švedsku beauty rutinu za doček Nove godine s najnovijim FOREO BEAR 2, revolucionarnim uređajem s 4 tipa mikrostruja za gimnastiku lica i postizanje neinvazivnog liftinga udobno u vlastitome domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Podari ili primi super koncentrat vitalnosti, tonusa i sjaja zahvaljujući ovom malom, moćnom premium uređaju koji će oblikovati linije tvoga lica za luksuznu i elegantnu noć slavlja.

Isprobaj FOREO BEAR 2, na primjer, jednostavno ga prilagodi putem FOREO For You aplikacije, postavljanjem T-Sonic pulsacija u limfodranažni način rada i mikrostruja u ‘Contour cardio’ način rada: za savršeno, tonirano i oblikovano lice tijekom noći 31. prosinca i duže!

Sljedeći korak? Duboka hidratacija! Nema ničeg boljeg za pokazivanje opuštenog i zdravog lica tijekom cijele noći dočeka Nove godine od visoko hranjivog i hidratantnog tretmana za lice koji će vašu kožu ostaviti punijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

Rješenje koje ćeš pokloniti drugima ili čak i sebi je FOREO UFO 3, novi pametni uređaj za poboljšanje učinka i maksimizaciju prednosti UFO maski za lice. Ovaj luksuzni SPA tretman kod kuće pruža profesionalne i klinički testirane rezultate, povećavajući razinu hidratacije kože za čak +126% u samo dva tretmana.

Za pomlađeni, zategnuti i izuzetno sjajan izgled, kako na Novu godinu, tako i svaki dan nakon toga!

Posljednji dodir prave elegancije da završiš godinu sa stilom? Počasti se luksuznim FAQ 202 od FAQ Swiss, novog brenda obitelji FOREO.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAQSwiss (@faqswiss)

Ova maska za lice od ultra-mekog silikona iznimno je jednostavna za uporabu, ali vrlo napredna u svojoj tehnologiji i krajnjim rezultatima. Njena LED svjetla punog spektra, uključujući i NIR (Near Infra Red) LED svjetlo, u kombinaciji s čak 600 integriranih reproduktora svjetlosti, čine ovo beauty-tech čudo najnaprednijim rješenjem u smislu anti-age tretmana i revitalizacije tena.

Uživaj u svojem tretmanu uz FAQ 202 prije no što izađeš u svoju noć slavlja… ili kad se vratiš kući! Pokazat ćeš najosvježenije i pomlađeno lice ikada.

Goditi il trattamento viso di FAQ 202 prima di uscire per la tua notte di festeggiamenti… o al tuo rientro a casa! Sfoggerai il viso più rivitalizzato e ringiovanito di sempre.

🥂SRETNE BLAGDANE ŽELI VAM FOREO!🥂

FOREO beauty-tech uređaje možete pronaći na našim službenim stranicama foreo.com ili kod naših partnera: Douglas.hr, Roxbeauty.hr, Tehno-mag.hr, Martimex.hr, Santa-domenica.hr