Kraj ljeta ujedno najavljuje i početak školske godine stoga Mass na police svojih dućana donosi “Back to school“ ponudu tenisica renomiranih svjetskih brandova poput Conversa, Le Coq Sportifa, New Balanca ali i Nikea i Adidasa.

mass

Novi dječji modeli tenisica izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i prate trendove sezone. Obuća je lagana, pruža visok nivo kvalitete uz originalan i otkačen dizajn.

Dostupnost u raznim bojama i materijalima, te cool dizajn čine tenisice zanimljive djeci i tinejdžerima i pruža im dodatno veselje u školskim aktivnostima, te u svakodnevnoj igri i zabavi. Od gradskih ulica, škole pa sve do malo pustolovnijeg okoliša, tenisice iz Mass dućana pružit će djeci svu stabilnost, ugodu i čvrstoću koja im je u tim aktivnostima potrebna.

U sklopu akcije „Back to School“ Mass daruje kupon u vrijednosti 20% kupnje, koji se može iskoristiti kod slijedeće kupnje do 31.10.2015. Akcija vrijedi za sportsku obuću dječjih, muških i ženskih modela Nike, Converse, Adidas, Skechers, Le Coq Sportif, New Balance, Fred Perry, Vans, Reebok i traje od 24.8. do 6.9.2015.