Kako je nastao Little Journey kojeg svi obožavamo, a broj obožavatelja raste iz dana u dan, ispričati će vam Klara koja se odvažila i počela živjeti svoje snove! Jedino što imamo je ovaj trenutak, SADA, zgrabimo ga i počnimo ostvarivati svoje snove!

Saznajte kako je Klara počela ostvarivati svoje snove…

 

Stresan posao postao mi je dosadna svakodnevica…svaki dan postao je isti te više nije bilo one čarolije koja me držala napetom iz dana u dan, nije bilo zadovoljstva.

Svaki zadatak stavljen pred mene bio je riješen automatizmom, bez imalo zadovoljstva.

„Živjela sam“ za svako slobodno popodne kako bi se mogla posvetiti svojim veselim anđelima, slikicama, noćnim lampicama…

Uređivala sam stan koji je u različitim bojama postao oaza mog mira i zadovoljstva.

Vrijeme provedeno u njemu me u potpunosti opuštalo te je budilo osjećaj kreativnosti koja se dugo skrivala u meni.

Jednog dana probudila me rečenica supruga „Klara, zahvali se svima u firmi i počni živjeti svoje snove…“ te sam istog trena ostavila dosadašnji posao i preko noći moj stari hobi je postao posao iz snova.

 

Već sljedećeg jutra u društvu starog stola i dvije pohabane stolice uredila sam malu sobu koja je postala moja oaza mira, moje malo putovanje Little Journey.

Imala sam viziju, ideje, par boja i kistova, a najvažnije od svega imala sam osmijeh na licu i puno dobre volje za izraditi predmete koji su također uveseljavali druge ljude.

 

„Little Journey“ je kreativan obrt koji se bavi izradom unikatnih dekorativnih predmeta kao što su anđeli, male slikice, božićni ukrasi, noćne lampice …

Uz moje ideje velika zasluga pripada šogorici Valentini koja na svaki predmet dodaje svoj finalni dodir.

 

Zajedničkim idejama te sugestijom naših kupaca svakodnevno dostižemo novu stepenicu razvoja.

Pažljivim odabirom materijala (većinom prirodni materijali) izrađujemo unikatne predmete ili po dogovoru sa kupcima realiziramo manje serije proizvoda.

Sve je veći broj populacije koji cijeni kreativan ručni rad tako je i potražnja za našim proizvodima svakim danom sve veća.

Gotovi proizvod zahtjeva dobru ideju, treba spretne ruke koje svakodnevno satima našu maštu pretvaraju u stvarnost a jednom kada je sve gotovo …….tada sa osmjehom na licu Vi krećete na „malo putovanje“.

Vaši Klara & Valentina

Little Jorney