U više od 45 godina, ISDIN je izgradio iznimnu reputaciju učinkovitosti koja se temelji na dermokozmetičkom pristupu njezi kože, istovremeno pružajući dugotrajne rezultate. A u ISDIN-u, koža je ljubav i glavna misija je širiti tu ljubav kako bi ljudi poboljšali brigu o svojoj koži. A da bismo pružili prigodnu njegu kože, potrebno je znati kako naša koža funkcionira. Ali znanje koje se ne dijeli, nema koristi. To je ono što širenje informacija čini toliko važnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

U Hrvatsku nam stiže nova era dermokozmetike

Brand koji nam stiže iz Barcelone ove je godine stigao do još jednog prestižnog postignuća. Proglašen je 6. najvećim, globalnim brandom by IQVIA Consumer Health Global Insights koji su ocjenjivali ljekarne i pratili navike potrošača prilikom kupovine dermokozmetičkih proizvoda. Prema IQVIA istraživanju, upravo je ISDIN brand s najvećom stopom rasta u odnosu na 2020.godinu, jasno se pozicionirajući na putu za 3.-4. poziciju na globalnom tržištu ukoliko se ovaj trend rasta nastavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

Naša koža brine o nama, stoga pazimo na nju

Kategorije ISDINproizvoda

  • Njega za sunčanje branda ISDIN je 6. najveća kategorija njege kože, koja predstavlja 8,9% globalnog tržišta i kategorija koja pokazuje najveću stopu rasta
  • Njega za problematičnu kožu
  • Anti-age linija za kožu

Također, ono što je zanimljivo i pridonosi kredibilitetu branda je činjenica da je ISDIN jedan od 3 brandova s najviše objavljenjih radova unutar medicinske literature.

Bilo kako bilo, ISDIN je brand kojeg vrijedi isprobati i uvjeriti se u kvalitetu njihovih proizvoda.

ISDIN INOVACIJA U SVAKOJ TEKSTURI. ZAŠTITA ZA SVAKU KOŽU.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)