Aminah Abdul Jillil bila je plesačica Britney Spears, a sada ima svoj brend cipela za kojim su lude žene diljem svijeta!

Čizme uz koju će svaka ulica postati modna pista su Aminah čizme iz linije luksuzne marke cipela koja je lansirana u kolovozu 2012. Aminah cipele poznate su po hrabroj, ali ženstvenoj dizajnerskoj estetici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

OPTIONS| Knee High Boot Now In Stock ✨Shop Link in Bio *Knee or Thigh what’s it gonna be? #both

Objavu dijeli AMINAH ABDUL JILLIL (@aminahjillil)

Aminah Abdul-Jillil, rođena u Anchorageu, započela je kao profesionalna plesačica u Los Angelesu, nastupajući s nekim od najvećih glazbenih imena, uključujući Britney Spears i Janet Jackson.

Dizajnerica sa sjedištem u Las Vegasu rekla je da je najsretnija u svojoj trenutnoj ulozi iza kulisa, kao dizajnerica cipela na čelu svog brenda. Jillilovi ženski dizajni spojili su se s željama potrošača kao nikada prije jer njene modele žene obožavaju.

Danas se njene cipele isporučuju u više od 50 zemalja, a SAD joj je najveće tržište što se i očekivalo. Rusija, Australija, Velika Britanija i Bliski istok također pokazuju veliko zanimanje za njezine modele.

Iako se naslađuje svojim trenutnim uspjehom, Jillil je također odlučna živjeti u trenutku. “Učili su me da se stvari mijenjaju u tren oka. Samo se nadam da ću moći nastaviti raditi ono što volim.”, rekla je Jillil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We got you covered from the Knee Down| ✨New Arrival KNEE HIGH BOOT Tap Photo to Shop

Objavu dijeli AMINAH ABDUL JILLIL (@aminahjillil)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

MAKE YOUR MOVE|Thigh High Stretch Leather Boot . NEW RELEASE Shop Link in Bio #aminahabduljillil

Objavu dijeli AMINAH ABDUL JILLIL (@aminahjillil)