Upoznajte Melascreen liniju s proizvodima koji štite od sunca, posvjetljuju tamne mrlje te se bore sa svim znakovima fotostarenja. 

25. travanj, 2023. – Jedan od najvećih problema koji se krije iza želje da imamo ujednačen i blistav ten upravo su hiperpigmentacijske mrlje. Iako je uloga melanina u prvom redu zaštitna, njegova povećana proizvodnja može dovesti do neujednačenog, mrljama prošaranog tena. Prekomjerno izlaganje suncu glavni je uzrok hiperpigmentacije, s obzirom na to da sunčeva svjetlost potiče proizvodnju melanina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by latinoamericana (@anavladusic)

Prvi ljepši, proljetni dani lako nas izmame u šetnje, vožnje biciklom ili pak ležerno ispijanje omiljenog napitka na nekoj osunčanoj terasi. Upravo je zaštita od sunca je najvažniji korak koji možete poduzeti kako biste spriječili hiperpigmentaciju. Također, važno je zapamtiti da sunčeve zrake utječu na kožu čak i tijekom oblačnih dana, stoga je bitno pružiti koži svakodnevnu zaštitu koja joj je potrebna.

Stručnjaci francuskog dermokozmetičkog brenda Ducray su za prevenciju i korekcije posljedica fotostarenja razvili liniju Melascreen s proizvodima koji štite od sunca, posvjetljuju tamne mrlje te se bore sa svim znakovima fotostarenja.

U nastavku pronađite proizvode koji će vam svakako pomoći u borbi protiv ovih upornih pojava!

NJEGA KOŽE KOD OSOBA KOJE IMAJU SMEĐE MRLJE IZAZVANE SUNCEM (TRUDNIČKA MASKA-MELAZMA, KONTRACEPCIJSKA MASKA, MRLJE NAKON AKNI): Melascreen

Melascreen krema  i fluid protiv mrlja SPF 50+ namijenjeni su zaštiti kože od UVA, UVB zraka i plavog svijetla te od nastanka hiperpigmentacija (trudnička maska -melazma, kontracepcijska maska, mrlje nakon akni), lokaliziranih tamnih mrlja i staračkih pjega. Učinkovito ograničavaju i posvjetljuju tamne mrlje zahvaljujući kombinaciji djelatnih tvari: fotozaštitni sustav širokog spektra blokira štetno djelovanje dugih i kratkih UVA i UVB zraka, plavog svijetla i zagađenja iz okoline, a azelaična kiselina djeluje kao antioksidans. Svakodnevnom primjenom sprječava se nastajanje novih mrlja i smanjuje vidljivost postojećih. Proizvodi se mogu koristiti kod trudnica i dojilja.

Melascreen KONCENTRAT protiv smeđih mrlja namijenjen je intenzivnom tretmanu (posvjetljivanju) smeđih mrlja (hiperpigmentacijama) poput trudničke maske-melazme, kontracepcijske maske i mrlja nakon akni. Visoko koncentrirana formula sastoji se od hesperidin metilhalkona koji smanjuje vaskularizaciju i propusnost krvnih žila u najdubljem sloju kože te djeluje protiv slobodnih radikala. Visok udio azelaične kiseline regulira prekomjernu proizvodnju melanina tako što sprječava djelovanje enzima odgovornog za njegovu sintezu i djeluje protiv slobodnih radikala. U Melascreen koncentratu protiv smeđih mrlja također nalazimo i glikolnu kiselinu koja uklanja mrtve stanice s površine kože i na taj način smanjuje vidljivost smeđih mrlja odnosno hiperpigmentacija. Melascreen koncentrat se nanosi na cijelu površinu lica, vrata i/ili dekoltea tijekom mjesec dana obavezno u kombinaciji s Melascreen kremom ili fluidom SPF 50+. Nakon mjesec dana primjene veličina i intenzitet smeđih mrlja smanjeni su 98%* a ten je ujednačen za 94%*. Proizvod se može koristiti kod trudnica i dojilja.

* Kliničko ispitivanje je  provedena pod dermatološkom kontrolom na 47 žena koje su na koži imale znakove trudničke maske, kontracepcijske maske i mrlje nakon akni više od 2 mjeseca. % zadovoljstva korisnica.

NJEGA KOŽE KOD OSOBA KOJE IMAJU SMEĐE MRLJE I ZNAKOVE STARENJA KOŽE: Melascreen PHOTO-AGING

Melascreen Photo-aging noćna krema će intenzivno nahraniti kožu, a nudi potpuno rješavanje problema fotostarenja oslanjajući se na dokazanu formulu: SynerWhite® kompleks korigira tamne mrlje ograničavajući sintezu melanina, vitamin C pojačava proizvodnju kolagena za pomoć u popunjavanju bora, a hijaluronska kiselina stvara hidrozaštitni medij kako bi se koži vratila punina.

Melascreen Photo-aging krema za ruke SPF 50+ pruža cjelovitu njegu kože ruku koja pokazuje rane znakove starenja uslijed pretjeranog izlaganja suncu. L-White® korigira tamne mrlje, UVB – UVA zaštitni filtri djeluju protiv fotostarenja, a hijaluronska kiselina tvori hidrozaštitni medij koji vraća puninu kože.

Melascreen Phote-ageing global serum namijenjen je za njegu kože koja ubrzano stari zbog izloženosti suncu (lokalizirane tamne mrlje, staračke pjege, bore, gubitak čvrstoće). Djeluje tako što korigira tamne mrlje, zaglađuje bore, učvršćuje, daje tonus i elastičnost koži.

Sve Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.