Doznajte hoće li Max i Oskar uspjeti uhvatiti ubojice premijerno na programu Epic Drama

Zagreb, 11. studenoga 2021. – Ove se jeseni vraćamo pustolovinama mladog engleskog liječnika Maxa Liebermanna i inspektora Oskara Rheinhardta, koji istražuju niz uznemirujućih ubojstava. Ovo je „Bečka krv“, kriminalistička drama koja je premijeru s prvom sezonom doživjela 2020. godine, a sad se vraća na program Epic Drama u ponedjeljak, 22. studenog, u 21:00 sat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Epic Drama Hrvatska (@epicdramahr)

Serija je snimljena prema popularnim romanima Franka Tallisa, a scenarist Steve Thompson još se jednom pridružio ekipi s ekranizacijom tri nove Tallisove priče za mali ekran. U glumačkoj postavi ponovno su Matthew Beard kao Max Liebermann i Juergen Maurer kao Oskar Rheinhardt, a sporedne uloge tumače Charlene McKenna, Conleth Hill i Amelia Bullmore. Pridošlica u ovoj sezoni je glumica Lucy Griffiths, koja je od Jessice De Gouw preuzela ulogu Amelije Lydgate. Lucy je poznata po televizijskim serijama kao što su Okus krvi i Propovjednik te filmovima Zimska priča i Stanica brojeva.

Druga sezona donosi još više intriga, misterija i neobičnih istražnih postupaka, a priča se nastavlja ondje gdje je stala na kraju posljednje epizode prve sezone, u 1907. godini. Ovaj je put sam Max umiješan u istragu ubojstva, budući da je najnovija žrtva jedan od njegovih pacijenata. Dok istražuju uzrok smrti, Max i Oskar moraju pokušati ukloniti sjenu sumnje s Maxa.

U drugoj epizodi istražitelje šokira jezovito unakaženo truplo. Direktor Strasser upozorava Oskara da je žrtva bila agent Tajne službe, što dodatno usložnjava istragu. Oskar slijedi trag niza anonimnih poruka u nadi da će to pomoći u rješenju slučaja.

U posljednjoj epizodi sezone Max odlazi na tajni zadatak te se prerušava u redovnika da bi otkrio tko je ubio brata Stanislava. Glavni je osumnjičenik religiozni Židov Isaak Korngold, nakon što je redovnika optužio za širenje antisemitske retorike.

Doznajte hoće li Max i Oskar uspjeti uhvatiti ubojice u drugoj sezoni serije „Bečka krv“, koju premijerno možete pogledati na programu Epic Drama u ponedjeljak, 22. studenoga, u 21:00 sat.

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Pratite na Facebooku: https://www.facebook.com/EpicDramaHR

Pratite na Instagramu: https://www.instagram.com/epicdramahr/