Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu ulaže “Veto” i predstavlja neodoljiv singl i spot koji ćete slušati na repeat.

Uzbuđena sam što sa vama mogu podijeliti svoj novi singl “Veto”! Ova pjesma je rezultat suradnje s pocket palmom i Vlahom Arbulićem, s kojima također radim na nadolazećem EP-u. ‘Veto’ je plesna pjesma sa klupskim zvukom koja istovremeno nosi dozu nostalgije. Bila mi je želja stvoriti nešto što će vas potaknuti na ples, ali i istovremeno vam donijeti sjećanja na ljeto i nostalgične trenutke. Mislim da se svi možemo poistovjetiti s tim osjećajem, kada se film uspomena neprestano vrti u našim glavama.

Dok smo radili na refrenu, brzo smo se sinkronizirali, stvarajući zvuk koji će vam odmah ostati u uhu. Kada smo krenuli razmišljati o spotu, imali smo jednostavnu ideju za lyric video s dvije lokacije. Na kraju, ono što smo dobili nije bio samo lyric video, već potpuno razrađen i dinamičan spot koji savršeno odražava atmosferu “Veta”. Rad s ovom ekipom je uvijek osvježavajuć, kreativnost teče s lakoćom i vjerujem da će to odjeknuti u zvuku i energiji pjesme.“, o pjesmi je ispričala Tia.

‘Veto’ je samo uvod u ono što dolazi jer Tia najavljuje EP, a rad na njemu nastavljen je u suradnji s pocket palmom:

” EP će donijeti nešto drugačije od mene i veselim se što ćete uskoro čuti više o tom projektu. Za sada ‘Veto’ je  vaš, uživajte u njemu i plešite.”

Pjesma “Veto” dostupna je na svim streaming servisima, a postat će i dio LIFT kompilacije.