KUD PLOVI RUŽIČASTI BROD?

 Pink Studio pjevao je o ljubavi za jednu noć, noćima za ljubav, plesanju, mamama, disko kuglama i drogama, a sada imaju novi pravi i “plavi” ljetni hit nostalgičnog naziva “More Pamti Nas”.

Radi se o sad već klasičnom pinkstudijevskom stilu. Pjesma je melodična, melankolična, pjevna, plesna i sjetna. Ona je morska pjesma koja govori o starim ljubavima i prošlim ljetovanjima na koju se može i plesati.

Glazbu za pjesmu “More Pamti Nas” napisali su Ana Bogdan i Nikola Karan, autor teksta je Josip Pintarić – Pinks dok aranžman zajednički potpisuju Pink Studio i Silvio Pasarić, ujedno i producent pjesme.

mpn

” Oduvijek smo htjeli napraviti ljetni hit i to nam je bila jedna velika neostvarena želja. Melodija i ritam pjesme koji su nastali prije samoga teksta, povukli su tematiku prema ljetu, moru, uz našu standardnu plesnu melankoliju od koje se ne odvajamo od prvog dana našeg djelovanja. Nadamo se da će ljudi plesati na našu pjesmu.”, naglašava Pink Studio.

„Radimo stvari za novi album, pjesma je neka vrsta ode prolaznim ljubavima i ljetnim pričama. Ostalo je na slušateljima da procjene!, kazala je Ivana.

“More Pamti Nas” naći će se i na novom, trećem studijskom albumu Pink Studia koji bi se trebao pojaviti u prodaji u izdanju Sipa Music / Dallas Recordsa krajem godine.

Singl „More pamti nas“ poslušajte ovdje: