GFI Software predstavlja GFI Unlimited Solution Sets usmjeren k potrebama malih i srednje velikih tvrtki

Zagreb, 18. ožujka 2020. – Zebra Systems danas objavljuje dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets, namijenjenom malim i srednje velikim tvrtkama. GFI Software, isporučitelj sigurnosnih rješenja u poslovnim mrežama, upotrijebio je ranije osmišljeni softverski paket GFI Unlimited za pripremu tematski fokusiranog seta alata GFI Unlimited Solution Sets. Pažljivo odabrani proizvodi u paketima Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security omogućuju brzu, jednostavnu i automatiziranu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte, koji su danas prijeko potrebni za održavanje kontinuiteta poslovanja malih i srednje velikih tvrtki.

SMB tvrtke su pod stalnom prijetnjom krađe, zaključavanja i eventualnog neželjenog otkrivanja podataka. Uz to, poput velikih tvrtki, i njima je potrebna viša razina sigurnosti za udaljeni rad. S druge strane, IT proračuni su još niži no prije, komunikacijski i sigurnosni alati koji se koriste ne uključuju sveobuhvatnu funkcionalnost, a IT administratori se suočavaju sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima.

Unlimited Secure E-mail nudi sveobuhvatnu zaštitu u području koje je najčešća meta cyber napada – preko 90% malvera do tvrtki pristiže e-poštom. Zbog toga, ovaj paket uključuje rješenje za poslužitelje e-pošte i klijente sa šifriranom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s 4 antivirusne jezgre te funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

Programski paket Unlimited Network Security iz pretplate GFI Unlimited pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu tvrtke uz funkcionalnosti vatrozida, zaštite od virusa i neželjene pošte te alata za procjenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Komplet pruža zaštitu mrežnog perimetra, mrežnog prometa, krajnjih točaka i izvještavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.

“GFI Unlimited Solution Sets najvažnija je vijest za naše kupce u posljednjih nekoliko godina,” rekao je Dan Beer, izvršni direktor kompanije GFI Software. “U današnjim vrlo dinamičnim i nepredvidljivim vremenima, naši softverski paketu pružaju sigurnost da će dvije najvažnije infrastrukture svake tvrtke – korporativna mreža i e-pošta – ostati što dostupnije i funkcionalnije pod bilo kojim okolnostima. A sve to dolazi u istom, razumnom i pristupačnom cjenovnom paketu tipičnom za model licenciranja GFI Unlimited.”

Informacije o novim softverskim paketima dostupne su na sljedećim web odredištima:

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/secure-email

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/network-security

Midas Widget

Ostavite komentar