Kako revitalizirati ljubav i kosu u isto vrijeme?

13. veljača 2024. – Jeste li ikada razmišljali o tome kako zajednička njega kose može osnažiti vašu vezu? Iako se ljubav i njega kose čine kao dva potpuno različita koncepta, što ako vam kažemo da možete obnoviti i ojačati oba ova aspekta života istovremeno?! Da, dobro ste pročitali. Zajednička njega kose može biti nevjerojatno intimno iskustvo koje ne samo da revitalizira vašu kosu, već i jača vašu vezu jer svi volimo osjećaj svježe oprane kose, a u dvoje je sve ljepše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klorane France (@klorane_france)

Ovog Valentinova razmazite sebe i svog partnera s Klorane DUO pakiranjima. Na webljekarni vasezdravlje.com u tijeku je promotivna ponuda Klorane šampona u DUO pakiranjima, a do 14. veljače možete ih kupiti po još povoljnijim cijenama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klorane France (@klorane_france)

Klorane DUO rituali za njegu kose za žene i muškarce

Laboratoriji KLORANE već više od 50 godina pažljivo biraju biljne sastojke visokog stupnja kvalitete, sigurnosti i znanstveno dokazane učinkovitosti. Klorane kozmetički preparati na biljnoj bazi njeguju, hrane i odgovaraju na specifične zahtjeve svih tipova kose kod žena i muškaraca. .   Izdvojili smo neke od linija koje su dostupne u promotivnom pakiranjimu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klorane France (@klorane_france)

Linija sa zobi za sve tipove kose, pa i one najosjetljivije, omekšava, štiti i razmrsuje kosu. Šampon iz linije su pogodan je za korištenje kod djece već od 3. godine života i odraslih.

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom. S druge strane, kopriva se tradicionalno upotrebljava kod kontrole zamašćivanja. Proizvodi iz linije s koprivom nježno uklanjaju višak sebuma ostavljajući kosu i vlasište čistima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klorane France (@klorane_france)

Apsolutni hit među Klorane šamponima je Klorane linija suhih šampona koja čisti kosu bez vode u samo 2 minute, upija ulje i kosi daje volumen. Klorane suhi šamponi brzinski su korak do savršeno čiste kose i idealan saveznik za zaposlene i aktivne osobe koje žele izgledati besprijekorno u trenu. Trenutno je Suhi šampon sa zobi i Ceramideᴸᴵᴷᴱ dostupan u DUO pakiranju.

Klorane šampone inače možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online. .