Glazbeni pop sastav CAMBI, koji su već osvojili srca publike, ali i vrhove ljestvica slušanosti svojim prvim megahitom ‘Zaljubljen’ – pozivaju na svoj veliki zagrebački koncert 12.svibnja u 20 sati u klubu Boogaloo.

Jure, Sandro, Joško i Luka vrhunski glazbenici ali i nepopravljivi romantičari – potrudili su se da to zaista bude večer za pamćenje, pa su kao goste pozvali i svoje prijatelje – Nenu Belana, Lorenu Bućan, Giulliana, Sašu Antića, te kao posebno iznenađenje večeri – Dinu Rađu, koji će im se na gitari pridružiti u izvedbi hita ‘Bambina mia’.

Jedini hrvatski muški pop sastav na zagrebačkom će koncertu izvesti i svoje ostale uspješnice ‘Od milijun samo jedna’, ‘Ruka u ruci’, te posljednja ‘Moja duša’.

Redovite probe najbolja su im priprema za nadolazeći koncert. No osim što pjevaju svatko od njih ima i dodatno zanimanje koje im je kako kažu, druga ljubav. Tako Jure kao statičar sudjeluje u projektiranju brojnih zanimljivih građevina po Dalmaciji i šire, Sandro kao kineziolog u svojoj dvorani za privatne treninge trenira neku buduću sportsku ili aktualnu estradnu zvijezdu, Joško kao solist splitskog HNK nastupa u nekoj od opera, dok Luka kao bivši prvak države u plivanju svako slobodno vrijeme provodi na brodu.

CAMBI. inače svojim specifičnim objavama osvajaju i pratitelje na društvenim mrežama, stoga neki clipovi dosežu i po nekoliko stotina tisuća pregleda pa ih se isplati osim slušati, i zapratiti. No svakako ih ne propustite poslušati 12.svibnja u Zagrebu!

Ulaznice: https://www.entrio.hr/en/event/cambi-13611