Kako bi dočarala ljepotu Gdanska, u trgovini Höglu Ilici 12, sagrađen je ‘grad’ u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina ovog baltičkog grada. Arhitektonski elementi i rad rukama uklopio se i u ovogodišnju Höglovu kolekciju koja svojim dizajnom slavi ljepotu umjetničkog pravca Bauhaus.

Zagreb, 1.srpnja 2020. –  Prateći aktualne globalne beauty trendove u kozmetičkoj industriji, fokusirajući se na bio- fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, vodeći poljski beauty brend  ZIAJA, jučer je u krugu odabranih novinara i blogera predstavio odličnu kolekciju proizvoda namijenjenu  njezi suhe i dehidrirane kože. Nazvana po jedinstvenom i inspirativnom gradu u Poljskoj (gdje je prije 30 god. započela uspješna Ziaja priča) GdanSkin linija nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom.

Kako bi dočarala ljepotu Gdanska, u trgovini Högl u Ilici 12, sagrađen je ‘grad’ u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina ovog baltičkog grada. Arhitektonski elementi i rad rukama uklopio se i u ovogodišnju Höglovu kolekciju koja svojim dizajnom slavi ljepotu umjetničkog pravca Bauhaus.

Kako su spojeni moda i ljepota, Bauhaus filozofija i najprepoznatljivije arhitektonske vizure grada Gdanjska jučer su vidjeli zaljubljenici u oba brenda, Ziaju i Högl, među kojima su bile glumice Matija Prskalo, Mirta Zečević, Barbara Vicković, direktorica direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić i mnogi drugi. 

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Odlikuje je jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

 

View this post on Instagram

 

NOVI ZIAJA PROIZVOD GDANSKIN PILING ZA TIJELO! Čišćenje, piling i hidratacija su najbitniji koraci kod pravilne njege kože. Nakon što ste očistili kožu Gdanskin gel/kupkom, na tijelu bi idealno bilo napraviti piling. Naš prijedlog je novi GdanSkin piling za tijelo s tri različita abraziva: šećer i sol i nešto zaista posebno – zdrobljene ljuske Jakobovih kapica. . Piling će biti savršen za nadolazeću sezonu sunčanja i depilacije, kao i u svakodnevnoj njezi, pogotovo prilikom pripreme kože za kozmetičke tretmane. . GdanSkin piling za tijelo stvara osjetljivi, zaštitni sloj na koži, ograničavajući gubitak transepidermalne vode. Vjerujemo i kako će vas oduševiti njegov jednostavan, a opet svježi miris mora. . Novi piling možete pronaći u @dm_hrvatska prodavaonicama. #ziaja #ziajacosmetics #ziajahrvatska #gdansk #gdanskin #piling #body #skincare #cosmetics

A post shared by ziaja_hrvatska (@ziaja_hrvatska) on

Glavni sastojci: Morski kolagen koji je prirodni protein u obliku koji je topiv u vodi. Ova kozmetika jača proteinske i lipidne strukture kože, reducira dubinske i površinske bore, zadržava vodu u epidermisu i pruža trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

 

View this post on Instagram

 

ZIAJA NOVITET U dm prodavaonicama mogli ste primijetiti novi Ziaja proizvod – osvježavajuću spa relax kupku gel iz GDANSKIN linije. Kupka gel sadrži mikronutrijente – fermentirane minerale cinka, silicija, magnezija, bakra i željeza koji štite i jačaju prirodnu floru kože te biljne ekstrakte smilja, marulje te morski kolagen koji regeneriraju i hidratiziraju kožu. Cijelu liniju odlikuje jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. Na dizajnu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli Gdanska, poljskog grada gdje je prije više od 30 godina započela uspješna Ziaja priča. #ziaja #ziajacosmetics #ziajahrvatska #gdanskin #gdansk #poland #cosmetics #skincare #beautyproducts

A post shared by ziaja_hrvatska (@ziaja_hrvatska) on

U Ziaja GdanSkin liniji, koju su jučer oduševljeno isprobali svi uzvanici nalaze se osvježavajuća SPA RELAX kupka gel, uljni piling za tijelo s mrvicama ljuski školjki, iluminizarući balzam za tijelo i hidratantna krema za ruke.

Foto: Nikola Zoko