Originalnim darovima Jane Blažević koja stoji iza brenda Gift Angel ove sezone uštedite vrijeme i novac, a jedinstvenim faktorom iznenađenja zauvijek osvojite simpatije

Originalne darove sada više ne morate tražiti sami i danima proučavati asortimane trgovina s ciljem pronalaska predmeta koji cjenovno i stilski odgovaraju planiranom budžetu te ukusu onih koje darujete. – Odabir i dostavu poklona prepustite stručnjacima, a gužve u trgovinama tipične za predstojeću blagdansku sezonu zamijenite kvalitetnije provedenim vremenom, poručuje Jana Blažević na društvenim mrežama sada već i izvan granica Hrvatske poznatija pod imenom Gift Angel.

Pobrinut će se da u jednom danu kreira i dostavi traženi dar pa makar isti bio za najvažnijeg poslovnog partnera, uz posebnu brigu da se unutar ambalaže dovedene do stilskog savršenstva nalaze željeni predmeti. U posljednje vrijeme među njima su najpopularniji oni malih hrvatskih proizvođača s eko i organskim certifikatima, izrađeni od najfinijih materijala.

Postupak je jednostavan, dovoljno je putem društvenih mreža kontaktirati Gift Angel i prenijeti tri ključne informacije: budžet u koji se potrebno uklopiti, okvirni ukus onog kojeg se daruje te adresu dostave. Nakon finalnog kreiranja poklon paketa slijedi isporuka, a faktor iznenađenja koji pri dostavi poklona stvori dolazak Gift Angel pošiljke zaistaje nevjerojatan.

– Naši klijenti često potajno snimaju svoje prijatelje i obitelj pri preuzimanju paketa, kada se nerijetko dogodi da se histerično smiju ili puste suzu od sreće koliko ih je originalnost poklona iznenadila i razveselila, kaže Jana Blažević te dodaje da upravo zbog toga ona i suprug uz svoje troje djece ovaj posao vole najviše na svijetu. Njihova osnovna zadaća je upravo ta: izmamiti osmijehe na lica svih prisutnih, kakva god prigoda bila.

Zaista, teško je zamisliti postoji li ljepši posao od biranja poklona i svakodnevnih pogleda na nasmiješena lica. Da je riječ o originalnom znaku pažnje, a ne neuobičajenom postupku, dokazuje podatak da je u SAD-u i skandinavskim zemljama angažman oko darivanja već dulje vrijeme uobičajeno prepustiti entuzijastima koji svoje usluge nude na on-line platformama.


Jana Blažević i njezin suprug u Hrvatskoj su trenutno jedini koji se time bave, a zbog ljubavi i truda koji ulažu u baš svaki individualno kreirani dar, svakim danom obraća im se sve više onih kojiza rođendane, obljetnice i druge važne prigode žele napraviti posebno iznenađenje.

Sve češće su angažirani i na konferencijama za koje pripremaju korporativne darove, a nije im stranopo hitnom upitu u ponoć dostavljati poklone u rodilišta- jer bebe često svojim terminom dolaska na svijet iznenade cijelu obitelj. Pripadnice ljepšeg spola nerijetko same sebi naručuju darove za promaknuća ili rođendane, a što je jedan novi i iznenađujući trend na području cijele regije.

Diskrecija i povjerenje najveći su aduti Gift Angela zbog kojih se klijenti često vraćaju, a usmenim preporukama zadovoljnih kupaca posao se i dalje širi, bez velikih ulaganja u promidžbu. Da pri odabiru poklona detalji čine razliku najbolje se vidi po popisu najtraženijeg asortimana poput sojinih svijeća, prirodne kozmetike, cijenjenih delikatesa, vrhunskih vina, ručno izrađenih proizvoda, unikatnih cvjetnih dekoracija i ostalog u ponudi.

 

View this post on Instagram

 

Za jednu sretnicu od njenog dečka!

A post shared by Gift Angel (@gift_angel_) on

Stoga, ako u skorije vrijeme planirate poklon iznenađenje kontaktirajte Janu, jer Gift Angel pobrinut će se za sve korake, a anegdota o izabranom daru i iznenađenju koje je stvorio prepričavat će se još danima koji slijede:

https://hr-hr.facebook.com/gift.angel.jana/

https://www.instagram.com/gift_angel_/?hl=hr