Terasa restorana O’brok, smještenog u rodnoj kući Augusta Šenoe, zanimljiva je gastro oaza na kojoj vrijedi provesti ljeto

Na jednoj od najljepših terasa u gradu, na dobro poznatoj starozagrebačkoj lokaciji , u restoranu  O’brok, na Langovom trgu 6, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj gastro kutak i iskoristiti priliku ljetnog izlaska gradom. Počele su Ljetne večeri u O’broku, zanimljiv enogastro  program, koji se održava cijelo ljeto,svakoga dana osim nedjelje od 17 do 23 sata.

Predivni otmjeni interijer restorana O’brok, koji je smještenu rodnoj kući književnika Augusta Šenoe,  uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa,sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog ljeta se ponovno nameće kao inovativno hit gastronomsko utočište.

Ljetni predah uz promotivne cijene premium pića i domaće delicije

Osim privlačnog interijera i lokacije, program ljetnih večeri u O’brokuosvaja zavidnom paletom pića. Uživajte usavršenom osvježenju, bilo kao potpuni predah nakon cijelog dana,  nakon posla ili navečer.Po promotivnim cijenama kušajte Perković rakije i gin, te vrhunska vina i pjenušce iz Petrač vinarije.

Gastro ponuda prilagođena je ponudi sezonskih namirnica pa je jelovnik nadopunjen i nekim novim jelima. Tanjur u O’broku obiluje delicijama, a sve što se na njemu poslužuje  predstavlja domaći izvorni proizvod – od sastojaka s obližnjeg Dolca, mesa iz OPG-ova iz Like i Slavonije, svježe jadranske ribe, pa do sezonskog domaćeg voća i povrća. I priprema je tradicionalna i ručna, od kruha preko raznih savijača i njoki, pa sve do rezanaca za juhu.

Svakako vrijedi isprobati delicije poput domaćeg dalmatinskog pršuta i sira,  fuži s tartufima, rižota sa kozicama, njoki sa škampina, hladne salate s biftekom i povrćem, zapečenog patlidžana s mozzarelom i šalšom, istarskemaneštre i žgvaceta, raznih juhai deserta, od domaćih zagorskih štrukli, do voćnih pita ili dalmatinske rožate.

U skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, a nudeći jedan drugačiji doživljaj i specifičnu gastronomsku ponudu, ljetne večeri u O’broku idealne su ako se želite opustiti i uživati u posebnoj atmosferi, vrhunskoj hrani i premium pićima po promotivnim cijenama.

O’brok. Domaće i točka.