Oko 1% svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji, a čini se da je glavni uzrok hiperhidroze prekomjerna aktivnost žlijezda znojnica (ekrinih žlijezda).

Zagreb, 26. srpanj  2022. –  Na vašem licu se pojavljuju kapljice znoja, kosa vam je mokra. Vaše čarape su mokre tijekom vježbanja kao i pazušna jama. Prekomjerno znojenje može se javiti u rasponu od umjerenog do teškog znojenja, što rezultira velikim mrljama od znoja na odjeći, vlažnim nogama i cipelama neugodnog mirisa ili vlažnim i mokrim rukama.

Oko 1% svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji, a čini se da je glavni uzrok hiperhidroze prekomjerna aktivnost žlijezda znojnica (ekrinih žlijezda). Tu uobičajeni dezodoransi ne pružaju dovoljnu zaštitu od znojenja.

Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ducray France (@ducray.france)

Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema pruža djelotvornost i podnošljivost u slučajevima pretjeranog znojenja. Antiperspirantna krema brzo i dugotrajno kontrolira pretjerano znojenje. Za njenu djelotvornost zaslužna je sinergija djelatnih tvari koje omogućuju kontrolu znojenja, neutralizaciju mirisa i antibakterijski učinak, pa tako aluminijeve soli djeluju protiv znojenja, blokirajući izvodne kanale žlijezda znojnica. Cink ricinoleat neutralizira neugodan miris, dok trietilcitrat djeluje antibakterijski čime sprječava nastanak neugodnih mirisa.

Formulirana je za sve tipove kože, a rizik od alergijskih reakcija je sveden na minimum. Bez alkohola, bez mirisa.

Odmah nakon prve primjene uočeno je  51% smanjeno znojenje.*

* Gravimetrijsko ispitivanje znojenja provedeno na 37 ispitanika od 19 do 56 godina s problemom pretjeranog znojenja stopala; mjerenje težine čarape prije i nakon izlaganja ispitanika visokim temperaturama.

Nanesite svaki dan na čistu i suhu kožu tijekom 5 dana, zatim 2 do 3 puta tjedno. Ne koristite na oštećenoj koži.