Osjetite adrenalin uz maraton akcijskih filmova na programu TV1000

 

Zagreb, 19. svibnja 2022. – Stigao je lipanj – prvi službeni glasnik ljeta. Ovoga lipnja odlučili smo vas odvesti na putovanje potkrijepljeno obiljem akcije, svakoga petka u lipnju samo na programu TV1000. Donosimo vam četiri sjajna akcijska filma iz Koreje, Hong Konga i Hollywooda. Bilo da je riječ o sjajno koreografiranim i izvedenim borilačkim vještinama Jackieja Chana, brutalnom i munjevitom rukovanju mačem Raina u filmu ‘Ninja ubojica’, visokostiliziranoj računalnoj grafici i moćnim borkinjama u filmu ‘Nadrealni svijet – Babydoll uzvraća udarac’ ili ozbiljnom ‘O za osvetu’, na raspolaganju su nam četiri različita načina da okončamo borbu.

U lipnju vam donosimo listu filmova posvećenih akciji koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Noć borbi“, svakoga petka u lipnju, od petka 3. lipnja u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Nadrealni svijet – Babydoll uzvraća udarac

Petak, 3. lipnja u 21:00 sat

Mlada djevojka koju je njezin nasilni očuh zatvorio u mentalnu ustanovu pronalazi spas povlačenjem u alternativnu stvarnost i smišlja plan koji će joj omogućiti da pobjegne.

 O za osvetu

Petak, 10. lipnja u 21:00 sat

U futurističkom krajobrazu totalitarne Britanije, mladu ženu po imenu Evey iz situacije opasne za život spasi maskirani čovjek znan samo kao “V”.

Ninja ubojica

Petak, 17. lipnja u 21:00 sat

Krvava pustolovina s borilačkim vještinama, o čovjeku koji se, nakon što ga tajni krvožedni klan pretvori u stroj za ubijanje, želi tom klanu osvetiti zbog ubojstva njegova prijatelja.

Pijani učitelj 2

Petak, 24. lipnja u 21:00 sat

Mladi majstor borilačkih vještina rastrzan je između poštovanja želje svojeg oca pacifista i sprječavanja skupine drskih stranaca u krađi vrijednih artefakata.