Moderni pogled na romantiku kroz filmsku industriju – 23. travnja u nedjelju u 20:00

Will Smith glumi profesionalnog savjetnika za spojeve po imenu Alex “Hitch” Hitchens u filmu kojeg gledamo za miran završetak vikenda na FOX Movies kanalu. Film prati njegovo putovanje dok pomaže klijentu po imenu Albert, kojeg glumi Kevin James, da osvoji srce bogate i poznate Allegre (Amber Valletta). Međutim, „Hitch“ nije samo romantična komedija.

Posao savjetnika za spojeve jest pomoći svojim klijentima da poboljšaju svoje vještine spojeva i postanu najbolja verzija sebe. Ta je ideja posebno istaknuta u sceni u kojoj Hitch objašnjava da ključ uspjeha nije u tome da se promijeni kako bi odgovarao tuđim očekivanjima, već da postanemo najbolja verzija sebe. Ova scena jaka je poruka i potiče nas da preuzmemo kontrolu nad svojim životima, ali i ne prestajemo raditi na tome.

Umjetnost filma često obrađuje temu straha od odbijanja i to posebno kroz romantične komedije. Strah od odbijanja uobičajena je prepreka koja sprječava ljude da slijede svoje interese. Međutim, „Hitch“ nam kao pravi romantični film pokazuje da je odbijanje prirodan dio procesa spojeva i da je važno suočiti se sa svojim strahovima i riskirati kako bi pronašli ljubav. Bolje je pokušati i ne uspjeti nego nikad uopće ne pokušati, zar ne?

Vrhunac filma uključuje nesporazum koji se lako mogao izbjeći kada se iskreno izraze osjećaji. Poruka iskrenosti i komunikacije vrijedna je lekcija za sve jer naglašava važnost otvorene i iskrene komunikacije u svakom odnosu.

Teme suočavanja sa strahovima, moderne romantike i komunikacije čine ovaj film romantičnim klasikom koji nadahnjuje i zabavlja publiku svih uzrasta.

Ovog vikenda na FOX Movies uživamo uz omiljene likove i romantiku.