Palmers, poznata tvrtka donjeg rublja i ovog Valentinova slavi ljubav! Dvije romantične i posebne kolekcije u koje ćete se zaljubiti već su dostupne u Palmers dućanima, a možete birati između atraktivnog donjeg rublja i udobnog spavaćeg programa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

Zaljubite se u čipku

Kolekcija donjeg rublja Blooming Delight sve je što vam treba za romantične trenutke ovogodišnjeg Valentinova. Kombinacija zavodljive čipke s najfinijim tilom u prigodnoj ružičastoj boji prisutna je na čak pet Palmers artikala.

Grudnjak 59,99 eur, gaćice 34,99 eur

Sofisticirani detalji pobrinuli su se da se dodatno istaknete pa će tako balconette grudnjak s prednjim kopčanjem, satenskim naramenicama i čipkom na leđima definitivno privući pažnju.

Grudnjak 59,99 eur, 79,99 eur

Grudnjak možete kombinirati s dvije varijante gaćica, a slip haljina s čipkastim detaljima na dekolteu upotpunjuje cijelu kolekciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)


Za večeri kada vam je potrebna dodatna udobnost u toplini svoga doma, Palmers je predstavio spavaću kolekciju Spring Romance. Ova luksuzna kolekcija spavaćeg asortimana nudi jedinstvene i elegantne komade izrađene od vrhunske fine viskoze, romantičnog mozaik printa s popularnim paisley uzorkom.

89,99 eur

U ponudi su dvije spavaćice, majica za spavanje te čak tri različita donja dijela pidžame koje možete kombinirati na različite načine i tako kreirati kontrastne printove. Ljubiteljicama plave boje svidjet će se komadi iz kolekcije Denim Floral. Kimono, majica za spavanje te dugi ili kratki donji dio pidžame dolaze u kombinaciji atraktivne plave boje i cvjetnog uzorka u kojem ćete se osjećati kao da je uz Valentinovo stiglo i proljeće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PALMERS (@palmers.official)

Palmers kolekcije potražite na prodajnim mjestima:

 • Ilica 36
  Frane Petrića 3
  Arena Centar, Vice Vukova 6
  City Center one West, Jankomir 33
  Supernova Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14
  Kaptol Centar, Nova Ves 17

  Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1 Karlovac

  Tower Center, J. P. Kamova 81A Rijeka

  Flanatička 3 Pula

  City Center one, Vukovarska 207 Split

  Mihovila Klaića 2 Zadar

  Robna kuća Minčeta, Nikole Tesle 2 Dubrovnik