Putujte glatko s PEACH™ 2 go: Naprednim FOREO IPL uređajem za uklanjanje dlačica!

FOREO predstavlja najnoviji PEACH 2 go uređaj, mini verziju PEACH 2 uređaja savršen za putovanja. Iako je manja verzija, nije i slabija. Zato u svega 12 tjedana možete vidjeti trajno smanjenje dlačica, s primjetnim rezultatima već u drugom tjednu korištenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

2. travanj 2024 – Život je upravo postao glađi za nas koji smo uvijek u pokretu! FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go. Ovaj kompaktni IPL uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svih putnika i ljubitelja putovanja, pružajući praktičniju i prijateljsku verziju svoje starije sestre PEACH™ 2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOREO (@foreo_official)

PEACH™ 2 go pruža brz, jednostavan i efikasan način za trajno uklanjanje neželjenih dlačica, čak i kada ste u pokretu. Ovaj uređaj je osmišljen s naprednom IPL tehnologijom i korisnički orijentiranim značajkama, omogućavajući vam postizanje trajnog smanjenja dlačica već za samo 12 tjedana, s vidljivim rezultatima već nakon 2 tjedna.

Zašto se zadovoljiti britvicom koja jednostavno nije dovoljno dobra kad možete imati PEACH™ 2 go? Ovaj kompaktni IPL uređaj sadrži svu snagu i performanse svoje starije sestre, PEACH™ 2, ali u putujućoj veličini koja savršeno stane u bilo koju putnu torbu ili torbicu

Glavne značajke PEACH™ 2 go:

Neusporediva moć: S dvostruko više snage od drugih IPL uređaja, s impresivnih 6,5 J/cm² energije, PEACH™ 2 go omogućuje optimalnu učinkovitost u svakom tretmanu.

Proširena pokrivenost: Njegov dodatno veliki prozor za tretman je 3 puta veći od konkurencije, omogućujući vam da pokrijete 3 puta veću površinu kože u jednom potezu.

Munjevita brzina bljeskalice: Bljeskanjem iznimnom brzinom od 0.5 sekundi, PEACH™ 2 go isporučuje 120 bljeskova u minuti, čineći svaki tretman brzim i učinkovitim.

Raznovrsne postavke: S 5 intenziteta i 2 moda, uređaj je osmišljen kako bi zadovoljio i velike i precizne površine na licu i tijelu, osiguravajući personalizirano iskustvo uklanjanja dlačica za svakoga.

Poboljšana povezivost: Uživajte u više postavki, vodstvu tretmana i podsjetnicima putem FOREO aplikacije koja nudi besprijekorno integriranje tehnologije i ljepote.

PEACH™ 2 go uključuje niz naprednih tehnologija. Njegova IPL tehnologija cilja folikulu dlake s jakim, ali nježnim pulsacijama svjetla, potičući ga u fazu mirovanja. Uređaj također ima ugrađeni 360° sustav hlađenja kože, za izuzetno udobne i bezbolne tretmane, čak i na osjetljivim područjima. Dodatno, PEACH™ 2 go sadrži FOREO-ov potpisne T-Sonic™ pulsacije koje privremeno proširuju pore i omogućuju svjetlosnim pulsacijama da učinkovitije dosegnu folikule dlačica. Nježna T-Sonic™ masaža također potiče protok krvi, pomažući u limfnoj drenaži i proizvodnji kolagena.

Savršen način pripreme kože za tretman s PEACH™ 2 go je PEACH™ Cooling Prep Gel. Razvijen posebno za uređaje PEACH™ 2, ova lagana hidratantna formula gel u serumu intenzivno smiruje, hidratizira i hladi kožu tijekom tretmana, pomažući uređaju da se lako klizi po koži.

FOREO PEACH 2 go dostupan je na foreo.com, te kod službenih partnera: Roxbeauty.hr, Martimex.hr, Tehno-mag.hr, Douglas.hr