Nakon što je dolaskom u Hrvatsku osvojio ljubitelje kvalitetne kozmetike, brand Vaseline® spreman je i ove zime pomoći u rješavanju  najčešćeg problema kad je u pitanju njega tijela – suha koža. Dehidrirana i beživotna koža u vrijeme hladnoća, ali i u ostalim mjesecima u godini kada vjetar, sunce i prašina čine svoje, najveći je izazov poznatog američkog branda kozmetike koji svojim asortimanom gotovo 150 godina vodi ključnu ulogu u zaštiti kože i postaje proizvod kojeg koristi cijela obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vaseline Hrvatska (@vaselinehrvatska)


Kao osnovni proizvod omiljenog kozmetičkog branda, Vaseline Original Pure Petroleum Jelly  kozmetički vosak pomaže zadržati vlagu kože, hidratizirati ju i pomoći da ona ostane meka i elastična. Kozmetički vosak pomaže suhoj i ispucaloj koži, štiti ju od vanjskih utjecaja i pruža osjećaj trenutačnog olakšanja. Uz sve to, jelly je „must have“ proizvod u službi ljepote – od baze za nanošenje šminke do proizvoda za skidanje makeupa. Ovom „malom“ rješenju koje se nalazi u gotovo svakoj torbici, može se pridružiti i ostatak Vaseline asortimana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vaseline Hrvatska (@vaselinehrvatska)

Niske temperature i više vremena provedenog u grijanim prostorima ostavljaju posljedice na naše usne, ruke, ali i kožu cijelog tijela. Balzami za usne Lip Therapy Original i Lip Therapy Rosy Lips, losioni za tijelo Cocoa Radiant, Essential Healing i Advanced Repair te kreme za ruke Advanced Repair i Healthy Hands Stronger Nails te najnovija Dry Hands Rescue krema, koja hidratizira kožu ruku i sadrži dodani antibakterijski sastojak, odgovaraju na  zahtjeve  suhe kože, koja neovisno o tipu, uvijek treba hidrataciju i zaštitu. Hrapave i vidno oštećene ruke, pogotovo u ovim vremenima kad nam je dezinfekcija svakodnevna rutina, ispucale usne, suhi i dehidrirani dijelovi tijela te beživotna koža problemi su s kojima se proizvodi kultnog američkog branda vole uhvatiti u koštac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vaseline Hrvatska (@vaselinehrvatska)

Jutarnja beauty rutina? Spas u svakoj prilici? Rješenje iz torbice koje vas prati kroz cijeli dan? Male navike prije odlaska na spavanje? Sve su to Vaseline proizvodi. Jedno je sigurno, s trostruko pročišćenim voskom koji ne zatvara pore i ne sadržava dodane mirise kao glavnim sastojkom proizvoda iz Vaseline® linije koža će biti zaštićena i zadovoljna.