Informacija o daljnjoj prodaji ulaznica bit će poznata 13.7.

 ZAGREB, 16. / 17. / 18. srpnja, MEDVEDGRAD 2015.

medvedUlaznica za koncerte grupe Pavel, Detour i Rundek Cargo Trio u sklopu Medvedgradskih glazbenih večeri više nema! Kako su organizatori od početka najavljivali, prvih 250 ulaznica po koncertu je prodano i daljnja prodaja za sada je stopirana. Hoće li dodatne ulaznice biti puštene u prodaju ovisi o vremenskoj prognozi.

Naime, cilj je da se koncerti održe i u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika te se u tom slučaju premještaju u zidine tvrđave koje su manjeg kapaciteta od prostora pod zvijezdama. Informacija o eventualnoj daljnjoj prodaji ulaznica bit će poznata 13.srpnja.

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om i ove 2015. godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri na kojima će nastupiti izvrsni Pavel, Detour i Rundek Cargo Trio koji će predstaviti svoj aktualni album „Mostovi“.

Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi u sklopu programa „Akustika na vrhu kule“, predstavit će se hrvatski kantautori: Auguste (16. srpnja), Dina Rizvić (17. srpnja) i NLV (18. srpnja). Program „Akustika na vrhu kule“ nije se posebno naplaćivao, a na njemu će prisustvovati trideset kupaca koji su na vrijeme kupili svoju ulaznicu. „Akustika” je poznati akustični serijal koncerata nastao u suradnji s portalom Muzika.hr koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore; nastup na Medvedgradskim glazbenim večerima jedan je od dva specijalna ljetna izleta Akustike – drugi će biti ovoga ljeta u prelijepom Parku Orsula.

 GLAZBENI PROGRAM 2015.

Četvrtak, 16.07.

Akustika na vrhu kule

AUGUSTE u 20 sati

 Velika scena: PAVEL u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

Petak, 17.07.

Akustika na vrhu kule

DINA RIZVIĆ u 20 sati

Velika scena: DETOUR u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

Subota, 18.07.

Akustika na vrhu kule

NLV (NIKOL, LUKA & VEDRAN) u 20 sati

Velika scena: Rundek Cargo Trio u 21 sat

(Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn / na dan koncerta: 100 kn)

 Program je sastavljen na temelju istraživanja želja posjetitelja koju je proveo Centar za kulturu i film Augusta Cesarca.

PRIJEVOZ MINIBUSOM:

Besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45.

Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda.

Povratak minibusevima organiziran je po završetku koncerta.

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!

Medvedgradska vrata otvaraju se u to vrijeme kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

Program 2015. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.