U lijepoj i zdravoj koži se osjećamo ugodno, pogotovo u zimsko vrijeme. Kad koža postane suha i ispucala zbog hladnoće, to utječe i na naše samopouzdanje. Rukovanje s grubim i ispucalim rukama postaje neugodno. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega pomaže obnavljanju kože na problematičnim područjima i pruža olakšanje suhoj i ispucaloj koži.

Od ispucalih peta do površinskih rana

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži “disanje” i jača funkcije prirodne kožne barijere. S takvom zaštitnom barijerom proces regeneracije kože je ubrzan.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eucerin hrvatska (@eucerinhrvatska)

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega spašava kožu: njeguje, hidratizira i regenerira oštećenu kožu. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju posebno je dizajnirana za tretiranje većih tjelesnih područja, a ambalaža s raspršivačem isporučuje mast kontinuirano i ravnomjerno.

Zahvaljujući inovativnoj ambalaži s raspršivačem, Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju omogućuje lagano nanošenje na veće i teže dostupne dijelove tijela čak i kada se koristi okrenuta naopako. Ambalaža omogućuje jednostavno nanošenje, a izvrsna formula osjećaj hlađenja koji umiruje kožu i stvara zaštitnu barijeru koja potpomaže bržem obnavljanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eucerin hrvatska (@eucerinhrvatska)

Kako bi usnama mogli pružiti hidratantnu njegu u svakom trenutku Eucerin tim stručnjaka kreirao je Aquaphor Lip Repair balzam za usne u praktičnom pakiranju od 10 ml koje stane u svaku torbicu ili džep. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne pruža olakšanje u 60 sekundi. Klinički i dermatološki dokazano umiruje i obnavlja suhe, ispucale usne.

Nježna, ali učinkovita formula bez mirisa i konzervansa krije se u ambalaži s aplikatorom koju ćete lako ubaciti u kozmetičku torbicu, ponijeti na posao ili koristiti kod kuće. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne prikladan je za odrasle i djecu stariju od tri godine.

Eucerin Aquaphor mogu koristiti svi članovi obitelji. Od osjetljive dječje kože do mješovite kože tinejdžera te maminih i tatinih ispucalih ruku i peta, svatko može naći svoju primjenu.

 

Njega koja umiruje i obnavlja

Umirujuća, transparentna formula jednostavna je za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Sa samo nekoliko sastojaka dobro je podnošljiva na osjetljivoj koži i prikladna za uporabu na djeci i bebama, posebno kod pelenskog osipa.

Eucerin Aquaphor također pomaže kod manjih opeklina i nakon agresivnih dermatoloških tretmana kao što je terapija laserom ili kemijski piling. Koža je regenerirana, zaštićena i obnovljena. Nježna formula ne sadrži antibakterijska sredstva, mirise i konzervanse. Eucerin Aquaphor je pouzdana njega za ozljede i iritacije najosjetljivije kože.

Svaki roditelj zna da su male ozljede neizbježne kad su u pitanju prvi koraci ili dječja igra. Najbolje što roditelj može napraviti je priprema za njegu ozlijeđene kože.

Niti odrasli nisu imuni na ozljede i oštećenja kože. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega nudi brzi oporavak kože: umiruje bolno područje, štiti ga i potiče bržu regeneraciju. Količina na vrh prsta je dovoljna, ovisno o oštećenom području. Njegu je potrebno umasirati u kožu koristeći vrhove prstiju. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju pruža kontinuiranu, ravnomjernu primjenu i puni doseg na većim dijelovima tijela kao što su: ruke, noge i trup.

Eucerin Aquaphor Lip Repair balzam za usne možete primijeniti kad god se vaše usne osjećaju suho i zategnuto i koliko god često želite. Nježna prozirna formula s glicerinom, dekspantenolom i drugim aktivnim sastojcima pruža usnama olakšanje u samo 60 sekundi.

Vrijeme je da upoznate njegu koju može koristiti čitava obitelj! Eucerin je širom svijeta prepoznatljiv i pouzdan ljekarnički brend, a Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega temelji se na godinama stručnosti.

Kako pomaže koži?

Klinički je dokazano da Eucerin Aquaphor obnavlja suhu, ispucalu i nadraženu kožu i ubrzava regeneraciju kože.

Kada je koža zaštićena, regeneracija je brža i učinkovitija. Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega je pogodna za uporabu na koži beba i idealna za ciljana područja tijela i lica.

  • Redovita primjena Eucerin Aquaphor obnavljajuće njege hidratizira kožu koljena i laktova i štiti ih od isušivanja.
  • Obnavlja ispucale ruke i zanoktice
  • Obnavlja ispucale pete za zaglađena i hidratizirana stopala.
  • Idealno za njegu manjih površinskih opeklina
  • Prikladno za uporabu na suhim područjima osjetljive dječje kože (suhi obrazi, pelensko područje).
  • Ubrzava regeneraciju kože nakon zahvata tetoviranja.
  • Ubrzava regeneraciju kože nakon kemijskog pilinga ili laserske terapije.
  • Hladnoća i vjetar: Učinkovita njega pomaže zaštititi kožu tijekom hladnih i vjetrovitih zimskih dana.
  • Stvara zaštitni sloj na koži i sprječava trenje ponavljajuće trenje kože o kožu