Da li ste znali da se glavne zvijezde ovog popularnog filma Patrick Swayze i Jennifer Grey uopće nisu podnosili. Animozitet između njih je navodno nastao još dok su snimali film ‘Red Dawn’.

Iako je Jennifer glumila osamnaestogodišnjakinju, a Johnny 24-godišnjeg učitelja plesa, oboje su bili dosta stariji u stvarnom životu. Jennifer  je imala 26, a Patrick Swayze 34 godine.

Jedna od omiljenih scena iz ‘Prljavog plesa’ kada Johnny i Baby vježbaju ples u jezeru se odužila i nije baš bila ugodna za snimanje koje je počelo 5. rujna 1986. kad je već zahladilo, a temperature su pale na četiri stupnjeva Celzijevih dok su glumci bili odjeveni u kratke hlačice i badiće. ‘U tom jezeru bilo je zastrašujuće, hipotermično hladno, i tu scenu smo snimali iznova i iznova’, izjavio je Swayze.

Ove subote nemojte propustiti film uz koji iznova uživamo u ‘Prljavom plesu’!

Subota 21. siječnja u 19:00

Za više informacija o programu TV1000, posjetite https://tv1000.com.hr/

Godina je 1963., a ‘Baby’ Houseman je 17-godišnjakinja koja ljeto provodi s obitelji u odmaralištu u Catskillsu i nasmrt se dosađuje. Jedne večeri Baby naleti na tajno okupljanje osoblja odmarališta, na kojem uživaju u plesu zbog kakvog bi vas izbacili s maturalne zabave. Baby je posebno zadivljena zgodnim Johnnyjem Castleom, plesačem u regularnom programu odmarališta. Kada Johnnyjeva partnerica Penny ostane trudna nakon afere s jednim od konobara, Baby se dobrovoljno javlja da nauči plesne korake i zauzme njezino mjesto.