Ljeto je pri kraju i vrijeme se počinje mijenjati. Lišće šušti a kiše su sve češće. Takvih dana nema ništa bolje od uživanja u ugodnom domu.

Osvježite svoj dom uz samo par povoljnih jesenskih detalja 🍂

“Ove smo sezone u postojeći asortiman dodali puno jedinstvenog posuđa. Jedan od njih je šalica SVERRE, izrađena od glaziranog kamena, ovalnog oblika. Šalice kombinirajte s FERDUS tanjurima i SIGBERT čašama od stakla u boji koji savršeno pristaju i dekorirajte stol koji će oduševiti.“, otkrila je Tina Nymann, Voditeljica kategorije u JYSKu.

„SVERRE šalice savršene su za veliku porciju jesenskog čaja ili kave a uvijek ih možete i staviti na otvorenu policu kao zgodan dekorativan detalj koji je uvijek pri ruci“.

„U našem asortimanu ima i mnogo novih lampi koje će ugrijati interijer i uljepšati jesenske večeri. Baza svjetiljke izrađena je od zatamnjenog stakla, bambusa ili lana. Jednostavnost boja i dizajn dobro se međusobno slažu. Skandinavski dizajn i meko, toplo svjetlo omogućuju postavljanje rasvjete bilo gdje u kući, gdje god želimo stvoriti ugodnu atmosferu. Stavite ih na police, stol ili noćni ormarić u spavaćoj sobi i ugasite veliku rasvjetu u prostoriji.“

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JYSK Hrvatska (@jyskhr)

Posebno dobro riješenje je prijenosna baterijska lampa HOLGER od stakla boje terakote koja će osim uštede učiniti vaš dom ugodnijim i toplijim.

Više inspiracije i gotovih ideja za osvježenje uređenja doma potražite u katalogu jesenskih noviteta.