Jedinstveni prostor za svih pet osjetila nadahnut je čudotvornim pčelinjim proizvodima i moćnom grčkom florom, posvećenoj pružanju učinkovitih prirodnih rješenja za ljepotu lica, tijela i kose. 

Zagreb, 28. listopada 2020.APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike, otvorila je novu „flagship“ trgovinu u samom srcu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9. Mjesto je to u kojem vlada ozračje pozitivne energije koja obuzima cijelo tijelo i duh i budi sva čula. U arhitektonskom smislu, dizajn nove APIVITA oaze stvoren je s velikom strašću, a odražava filozofiju, vrijednosti i nadahnuće APIVITE.

Svaki posjetitelj nove APIVITA trgovine imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo kupovine kroz proizvode, njihova pakiranja i prirodne materijale koji su u korelaciji sa svime što brend predstavlja. Kroz interaktivan pristup, APIVITA vodi svakog posjetitelja na holističko putovanje, u kojem nema mjesta za ništa drugo osim uživanja i prepuštanja najmirisnijim i najučinkovitijim prirodnim proizvodima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Peeetaaak!!! Možda je nebo jutros i kod vas u nijansama sive, ali nama se zbog BEE RADIANT novosti sve zeleni od radosti pred očima!!! ⁣ ⁣ Lagane teksture, ova gel-krema s bijelim božurom i patentiranim ekstraktom propolisa koji sprječava, odgađa i „popravlja“ razvijajuće znakove starenja (tanke linije, borice), dajući blistavi izgled kože, volumen koži i odmoran izgled.⁣ ⁣ Popravite si raspoloženje ovog petka s par klikom na www.delmerion.hr ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #apivita #apivitahrvatska #pollinatebeauty #delmerionteam #beeradiant #new #green #savetheplanet #savethebees #beauty #beautyroutine #friday #fridayvibes #september #newproduct #skincare #lovemyskin

Objavu dijeli Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

U maloprodajnom prostoru svaki posjetitelj dobiva jedinstveno iskustvo kupovine u kojem su prisutni snaga prirode, tajne pčelinjeg društva i bogata grčka flora, u kombinaciji s APIVITA pristupom zdravlju i ljepoti. U novoj APIVITA oazi, proizvodi su glavni protagonisti i predstavljeni su na jedinstven estetski način koji kombinira tradicionalne uzorke s industrijskim metalnim konstrukcijama izrađenim po mjeri.

Središnji dio trgovine zauzima velik stol, izrađen od otvorenih košnica koje simboliziraju grčko gostoprimstvo, a gdje posjetitelji uvijek mogu uživati i okrijepiti se s toplim čajem s medom. Impresivno stablo masline također je smješteno u središnjem prostoru, a predstavlja simbol mudrosti, znanja i grčke prirode. Nova APIVITA oaza prepuna je i umjetničkih elemenata:  ukras na ulazu i blagajna, originalna su umjetnička djela kipara Nikosa Papoutsidisa, koji je svoju inspiraciju pronašao u svijetu APIVITE i njegovih simbola.

Nova APIVITA „flagship“ trgovina predstavlja cjelovito iskustvo inovativnih proizvoda, u samom središtu grada, uvodeći drugačiju životnu filozofiju koju vrijedi upoznati i živjeti.

APIVITA primjenjuje vrhunske zelene kozmetičke metode kako bi stvorila proizvode s do 100 postotnim prirodnim sastavom i dokazanom učinkovitošću. Više od 40 godina APIVITA je predvodnik u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi, biljnih ekstrakata i organskih esencijalnih ulja te bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost u svakom svom proizvodu, otkrivajući istinsku ljepotu svijetu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Pronađite savršeni duo koji odgovara svim vašim potrebama! Kombinirajte naš 5 Action serum s jednom od naših krema za područje oko očiju i uživajte u njegovanju! Ako imate 30-40 godina, odaberite 5 Action serum i Bee Radiant kremu za područje oko očiju Ako imate 40-50 godina, odaberite 5 Action serum i Wine Elixir kremu za područje oko očiju Ako imate 50+ godina, odaberite 5 Action serum i Queen Bee kremu za područje oko očiju Koji ćete duo vi odabrati? #apivita #pollinatebeauty #eyeserum #whitelily #lily #5actioneyeserum #nomoretiredskin #eyearea #darkcircles #fatigue #sagging #Uppereyelid #finelines #wrinkles #beeradiant #createyourskinsfuture #wineelixir #queenbee

Objavu dijeli Apivita Hrvatska (@apivitahrvatska)

Osim u središtu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9, Apivita proizvode moguće je pronaći i u Apivita trgovini u Splitu, na adresi Narodni trg 1, na policama Muller trgovina te u ljekarnama širom Hrvatske.