Ljetni vrući mjeseci nisu najpogodniji za puno šminke na licu pa se beauty rutina uglavnom svodi na njegu i zaštitu, ali uređenje i njega noktiju ljeti idealna je za odvažnost i kreativnost. Zašto si ljeti ne dati malo oduška s bojama! Kao što pomno biramo i osmišljavamo ljetne outfite u svim mogućim bojama, tako je i biranje lakova za nokte uzbudljiv proces za eksperimentiranje s novim dizajnima i uzorcima.

Posljednjih nekoliko godina, na veselje svih beauty entuzijasta, kreativne i upečatljive manikure s razigranim bojama obilježile su ljetne modne kombinacije. Tako i ova godina nije iznimka pa vam otkrivamo šest upečatljivih boja iz nove CND Shellac i Vinylux kolekcije trajnih lakova Bizarre Beauty koje će nam krasiti nokte do kraja ljeta.

Vibrantne boje inspirirane ljetom

Nadahnuta pozitivnim i sunčanim ljetnim vibracijama, ova kolekcija podiže odvažne boje i dizajn na nove visine. Visokokvalitetne formule su dugotrajne i jednostavne za nanošenje pa prekrasne nokte možete imati cijeli tjedan. Budući da su sve ove boje u kolekciji veseli i razigrani tonovi, svakom ljetnom looku dodaju dašak vedrine i ljepote. Štoviše, sve ove ljetne nijanse pristaju svim oblicima i duljinama noktiju.

All the rage

Ova se boja može opisati kao baza ljubičasto-malinaste boje s holografskim sjajem. Ako vaš stil naginje odvažnoj i ekscentričnoj strani, razmislite o ovoj nijansi kao savršenoj boji koji će upotpuniti vaš ljetni look.

Off the wall

Tamno siva boja prošarana holografskim sjajem dodat će savršen svjetlucavi finish kada se nanese i koji se prelijeva u duginim bojama. Off the wall nijansa je elegantna i sigurna opcija koja noktima daje dašak otmjenosti i idealna je za nošenje tijekom ljeta.

Clash out

Zelena nijansa sa zlatnim blistavim uzorkom izgledat će još odvažnije i živahnije ako dodate i drugi sloj. A rezultat? Privlačni nokti s glamuroznim, luksuznim završetkom koji ne poznaje granice.

 

Motley blue

Hladno plava nijansa u spoju s dubokim zelenkastim tonom garantirat će da se istaknete na plaži s ovim profinjenim izborom. Oštar i osvježavajući ton Motley blue nijanse savršeno pristaje uz živahne vibracije ljeta.

Sundial it Up

Od svih boja koje obilježavaju ljetnu sezonu, jedna momentalno podsjeća na ljeto, sunce i more. Ova zlatno žuta nijansa sa suptilnim zelenim sjajem odličan je izbor za ljetni, energični izgled s mrvicom pozitivne drame.

Outrage – yes

Ako postoji boja s kojom nikad nećete pogriješiti, u bilo koje doba godine, onda je to bezvremenska crvena. Outrage – yes nijansu karakterizira jagodasto crvena boja koja će savršeno pristajati i u noćnom izlasku i za sunčanje na plaži.

Bilo da ste slobodnog duha, trendseter ili samo želite izaći iz svoje zone komfora, Bizarre Beauty kolekcija ima za svakoga ponešto. Usudite se biti hrabri i drugačiji sa svojom sljedećom manikurom jer s ovim bojama ne možete promašiti.