Nedavno je Oriflame predstavio novu The ONE Eyes Wide Open maskaru – prenosim vam vlastito iskustvo

m1

Kako se svakodnevno šminkam i nanosim maskaru za finalni touch, ne znam što bi se moralo dogoditi da zaboravim na njeno nanošenje. Uvijek nakon dobre podloge nanesem neizostavno sjenilo i maskaru koja mi otvori oči, te ih vizualno poveća. Nije li to ono što sve uvijek želimo?
Ova maskara daje upravo to, a što je najbitnije, postojana je i ne mrvi se. Na kraju sam dobila uredan izgled trepavica bez osjećaja zalijepljenosti.
Ono što mi se ipak najviše sviđa kod nje je gustoća četkice i tzv. juicy touch, a pod tim mislim da je ne moram nanositi u dva sloja. Na slici možete primijetiti da dlačice na četkici nisu jednake dužine što omogućava lakše nanošenje maskare na trepavice tik uz oko. Morate se složiti samnom kako je definitivno lakše nanositi maskaru na gornje trepavice, a malo više truda treba za nanošenje na donje male trepavice pogotovo one uz rubove oka/korijen nosa. I to je ono što me oduševilo kod ove Oriflame maskare jer je lako nanosim na donje trepavice i ne trebam se mučiti oko skidanja zaprljanih mrvica na koži oko trepavica.

Za dnevni look je dovoljan jedan premaz, međutim za nešto efektniji look se može staviti i drugi premaz.
Tubica je standardne veličine od 8ml.
Omjer cijene i kvalitete je više nego dobar. Njena cijena je 47,90 kn.
Evo kako maskara izgleda na mojim trepavicama:)

m3