Planina Etna je jedan od najstarijih svjetskih aktivnih vulkana, poznata diljem svijeta zbog svoje impozantne i dominantne veličine. Ovaj sicilijanski vulkan čuva tajnu ljepote. Inspirirana impozantnom ljepotom i energijom ovog vulkana, tvrtka Oriflame je razvila formulaciju tekućeg pudera koristeći moćne sastojke vulkanskih minerala Etne.

oriflame-giordani

Long Wear Mineral tekući puder sa zaštitnim faktorom 15 je najnoviji proizvod linije Giordani Gold, inspiriran ključnim sastojcima koji su nastali na suncem okupanim obalama Sicilije i elegantnim padinama vulkana Etna.

Tisućljetne su vulkanske erupcije stvorile vulkanski pepeo koji se na tlu pretvarao u glinu bogatu nutritivnim sastojcima. Tijekom stoljeća, stari su Rimljani za njegu kože koristili glinu jer je bogata ljekovitim svojstvima i mineralima. Zahvaljujući prednostima ovih minerala Oriflame je razvio Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder.

Minerali Giordani Gold Long Wear Mineral tekućeg pudera su bogati nutritivnim sastojcima i osiguravaju hidrataciju kože, a to je karakteristika koja inače nije svojstvena dugotrajnim i postojanim tekućim puderima.

giordaniUpravo je to karakteristika koja razlikuje Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

“Stvorili smo formulaciju Giordani Gold Long Wear Mineral tekućeg pudera koristeći jednostavne principe, inspirirani prirodom i visoko kvalitetnim sastojcima koji se u njoj nalaze.” govori Rachel Mallon, viši znanstevni stručnjak Oriflamea.

“Uz brižljivo selektirane sastojke iz cijelog svijeta razvili smo i proizveli najkvalitetnije proizvode na temelju želja i zahtjeva naših kupaca. Naši se kupci mogu veseliti dugotrajnom tekućem puderu koji ne samo da osigurava besprijekorni izgled i prekrasno prekrivanje, već osigurava i aktivnu njegu i zaštitu kože.”, kaže Rachel.

Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder je obogaćen bioaktivnim vulkanskim mineralima koji hrane kožu i osiguravaju optimalnu hidrataciju.

Vulkanski minerali također pridonose blistavosti tena, a izgled čine mlađim i svježijim. Bogata, luksuzna i kremasta tekstura ovog pudera, te kvalitetna pigmentacija stvaraju besprijekoran ten bez nesavršenosti.

Zaštitni faktor 15 kojeg sadrži Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder štiti kožu od preranog starenja.