A ‘jebo’ga postotak!  Kad računam postotak, a stvarno mi nije logično. Trebat ću ići na neki tečaj, ali da mi šef ne zna, jer još uvijek glumim da sve znam. Gledala sam hrpu youtube klipova, osjećam se ko haker, sve moguće hakerske cake sam naučila preko youtube-a.

Ali već mi je sam rekao da će zbog mene završiti u zatvoru i zbog mojih računa. Jebiga, to je kada glumiš da si prekvalificiran i pošalješ nabildani CV u kojem piše da znaš raditi na j.benom APS-u, a nemaš pojma što je APS. A da ne kažem da ne znam razliku između predujma i računa, pa onda nato dodaj PDV i nije mi jasno zašto postotak nije isti kad se računa odozgora i odozdola, a iste su brojke.

Svakako razmišljam o tome da šefu iz fore za Haloween kupim zatvorsku kapicu sa brojem, onu crno bijelu zatvorsku, već se zamišljam kako mu dolazim u posjetu i donosim račune na provjeru ako dotad ne dobim otkaz.

Pa sanjam račune, predujme i kompenzacije, ja ovako kreativna, mislila sam da ću negdje raditi kao dizanjerica, biti prava gospođa, našetavati se okolo, a ne računati po cili dan.

Šinjorina Žana