Novim singlom „Ne mogu disat“, snimljenim s Honor 8 telefonom, Edo Maajka najavljuje svoj povratak

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, predstavlja svoj novi fantastični bend i video spot pod nazivom „Ne mogu disat“. Od Edinog posljednjeg single-a „Ojojoj“ je prošlo skoro godinu dana i mnogi su s uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara.

Za nove pjesme i novi album okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji je recentni projekt Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich „faca“ je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom i nastupao kao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Renomirani reper i tekstopisac Edo Maajka je, u suradnji s vrhunskim pametnim telefonom Honor 8, snimio spot za ljubavnu pjesmu „Ne mogu disat“ te time najavio svoj veliki glazbeni povratak nakon nekoliko godina izbivanja s domaće scene. Postavši ambasadorom brenda Honor, Edi se pametni telefon Huawei Honor 8 nametnuo kao vjerni saveznik uz čiju je asistenciju poznati glazbenik snimio i video spot.

„Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirati nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu s ovim momcima“.  Treba napomenuti da je Edo najavio i prvu svirku s novim sastavom i to u zagrebačkoj Tvornici 18. ožujka. „Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak, svirat ćemo čak pet novih pjesama s albuma koji ću tijekom godine završiti i izbaciti van. Ovo mi je prva svirka s novim bendom, svi ste pozvani, vidimo se”, poručio je Edo Maajka.