S Kiehl’s adventskim kalendarom najveseliji period godine počinje ranije!

Zahvaljujući Kiehl’s adventskom kalendaru, ove godine blagdanska euforija počinje ranije! Ukoliko nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.

Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda. Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u vašu svakodnevnu rutinu njege kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kiehl’s Hrvatska (@kiehls.hr)

Briga o drugima je osnova darivanja, kao i sama bit svih praznika, a upravo to je i ključni motiv ovogodišnjeg Kiehl’s adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom “WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851.” želi svima prenijeti.

Maloprodajna cijena: 715,00 HRK

O kreativnom studiju: Made by Radio

Made by Radio poznati je kreativni studio za dizajn i animaciju sa sjedištima u Londonu i Cape Townu. Osnovani su 2011. godine, a zahvaljujući svom hrabrom pristupu i dizajnima koji se pamte, imali su priliku surađivati s nekim od vodećih svjetskih brendova kao što su Netflix, American Express, Instagram, Google i Nike. Made by Radio okuplja veliki tim talentiranih pojedinca čiji kreativni pečat pokriva najširi spektar ilustracija i animacija i u 2D i u 3D formatima.