Na obilježavanju godišnjice Pearl Drops brenda u Hrvatskoj poznati potvrdili kako je osmijeh besplatan i još djeluje čudesno!

pd2

Pearl Drops brend, zaslužan za predivan osmijeh mnogih Hrvatica i Hrvata, proslavio je prvu godišnjicu od ulaska u drogerije i naše domove! Ugodnom druženju pod nazivom „Sve nijanse bijele powered by Pear Drops“, održanom u wine&coctails baru Crta, pridružile su se i mnoge poznate osobe. Pjevači Sanja Doležal i Željko Bebek, nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević, voditeljica Edita Misirić, modna savjetnica Alma Premerl Zoko, te mnogi drugi, sakriveni ispod maski od perlica, dijelili su osmijehe i širili dobru atmosferu.

pdOsmijeh kao glavni muški i ženski atribut koji otvara sva vrata, popravlja raspoloženje i olakšava svakodnevnu komunikaciju, bila je nit vodilja ovog Pearl Drops događanja. Goste je tijekom večeri zabavljao sastav poznat po obradama svjetskih swing hitova Hot club Zagreb, kao i profesionalni plesači plesne škole Back to Swing.

„Za održavanje svakodnevne higijene usne šupljine, kao i za zdravlje cijelog organizma izuzetno je važno redovito i pravilno četkanje zubi. Uz učinkovito uklanjanje ostataka hrane i naslaga sa zuba i zubnog mesa nezaobilazna je i uravnotežena prehrana bogata vlaknima i siromašna šećerima. Međutim, za holivudski osmijeh bez mrlja od kave, čaja, vina ili cigareta potrebno je nešto malo više od standardne higijene zubi – pasta za poliranje koja zubima neovisno koje nijanse bili vraća prirodni sjaj i bjelinu.“ istaknula je Marijana Mesek Križman, vlasnica tvrtke Submaris d.o.o., distributera Pearl Dropsa.

Pearl Drops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne punih 40 godina, a u kratkom roku postale su pravi hit i kod nas. Pearl Drops paste ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

Pearl Drops paste za poliranje zubi posjeduju specijalnu 4D formulu koja dubinski čisti i uklanja mrlje od kave, čaja, vina, cigareta i plak sa zuba. Klinički su dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Paste za izbjeljivanje zubi prisutne su u svim dm i Bipa drogerijama u tri varijante Instant White, Hollywood Smile i Coffee & Tea.