Temperature su se već odavno digle, nove kolekcije bikinija vriše sa svih strana, a osim bikinija trenutno je najveća potražnja za rashladnim uređajima! Ako spadate u one koji još nisu nabavili svoj ‘vjetar u leđa’ sada je pravi trenutak jer Pevex osim što ima najbolju ponudu također ima i najbolje popuste!

A vi morate samo donijeti odluku što vam više odgovara, mobilna klima koju možete premještati iz prostorije u prostoriju ili split klima koja ima vanjsku i unutarnju jednicu. One se također dijele na više kategorija, ovisno o broju jedinica, tipu ugradnje (podna, stropna, zidna, kanalna…). Najčešće su klasične koje imaju zidne jedinice, lako se montiraju i nisu komplicirane za održavanje, ali to ć vam najbolj znati objasniti Pevex djelatnici koji vas čekaju na odjelu sa klima uređajima kako bi vam demonstrirali rad odabrane klime, a usput možete i obratiti pozornost na razinu bučnosti uređaja.

Snagu klima uređaja birate prema površini prostorije koju želite rashladiti (3,5 kW najčešće se koristi u kućanstvima). Također nemojte misliti da je viša ili niža energetska učinkovitost nevažna, jer što je veća energetska učinkovitost vašeg klima uređaja, to će račun biti manji.

Za adekvatnu oazu osvježenja u ovim vrućim danima, pobrinuo se Pevex koji raspolaže bogatom paletom klima uređaja i ventilatora, a odlična vijest je i da imaju ponudu od koje ćete ostati hladne glave pri odabiru! Odaberite između split ili prijenosnih, a za one koje ipak preferiraju drugačiji način za rashladiti se – tu je i ponuda ventilatora. Zato nemojte se puno znojiti i kliknite na Pevex promociju klima i ventilatora!

Dobitnica u darivanju bazena na napuhavanje objavljenom 22. lipnja je Marinela Mršić Petruša. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju ventilatora objavljenom 25. srpnja je Dubravka Kršnjavi Degač.  Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!