Dehidrirana koža je siva i zateže, a da bi bila zdrava, koži je potrebna voda. Dobro hidratizirana koža je glatka i podatna te izgleda blistavo. Kada je ugrožena prirodna zaštitna barijera kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda sivo, zateže i ne može zadržati vanjske nadražujuće tvari te može postati osjetljiva. Kako bi koža izgledala dobro, potrebna joj je intenzivna i dugotrajna hidratacija.

Osvježavajući sprejevi koji ne sadrže hidratantne sastojke ne mogu vezati vlagu. Čista voda brzo isparava čineći kožu sušom nego prije pri čemu ona može postati osjetljiva.

Novost iz Eucerina®–jedinstveni Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo poboljšava hidracijski sustav kože, ravnomjerno raspoređuje vodu, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. Pored toga, sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a pogodan je za više nanošenja dnevno, za sva godišnja doba. Prilikom uporabe obavezno je izbjegavati područje oko očiju.

Kombinacija visoko kvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola, identičnog onome iz prirode, pomaže aktivirati vlastiti sustav hidratacije kože. Vlaga raspodijeljena u kanalima aktiviranim djelovanjem gluko-glicerola prenosi vodu između stanica kože, pruža hidrataciju i uspostavlja ravnotežu iznutra.

INTENZIVNIM SPREJEM DODATNO HIDRIRAJTE LICE I TIJELO

UV zračenje, visoke temperature i vlažnost zraka mogu oštetiti kožnu barijeru i zato joj je potrebna dodatna hidratacija. Bore mogu postati dublje i izraženije i možete imati neugodan osjećaj zatezanja. Uz Eucerin® Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koji sadrži kombinaciju visoko kvalitetne hijaluronske kiseline i gluko-glicerola aktivira se vlastiti sustav hidratacije kože. Njegova formula pruža trenutačnu, dugotrajnu hidrataciju i umiruje iritacije izazvane suhoćom.

Kako koža stari, stanice proizvode manje hijaluronske kiseline, a postojeća se počinje razgrađivati. To može dovesti do suhoće uzrokovane starenjem, a također je jedan od faktora odgovornih za vidljive znakove starenja kože kao što su linije i bore, gubitak volumena i elastičnosti. Svakodnevna hidratacija Hyaluron osvježavajućim sprejem za lice i tijelo s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.

Formula Hyaluron osvježavajućeg spreja za lice i tijelo sadrži i gluko-glicerol, najsuvremeniji hidracijski sastojak. Pospješujući prirodni sustav hidratacije kože, gluko-glicerol pomaže u hidratiziranju kože i jačanju njezine barijerne funkcije.

SPREJ S VIŠENAMJENSKOM PRIMJENOM

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku rashlađujuće maglice, a njime možete umiriti i hidrirati kožu bilo kad i bilo gdje.

Najbolji učinak postiže se na očišćenoj koži, pa nakon čišćenja Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] gelom za čišćenje (za normalnu i mješovitu kožu) ili Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] mlijekom za čišćenje (za suhu kožu) nanesite Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo, kojim ćete koži pružiti trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju.

Kad vam je tijekom dana potrebna dodatna hidratacija i njega, također možete nanijeti Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koji je pogodan za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo je učinkovit i kad ga koristite neposredno nakon nanošenja šminke kako bi bila dugotrajnija i izgledala prirodnije, bez izraženih suhih dijelova. Bitno je da sprej držite na 20 cm udaljenosti od kože i raspršite ga po licu, vratu i dekolteu. Ostavite da se upije 2-3 minute, a zatim lagano osušite. Prilikom nanošenja zaštitite rukom oči.

 

SURADNJA SA SIMONOM ANTONOVIĆ

Dekorativni i preparativni svijet duboko su povezani, jer bez kvalitetne njege i zdrave kože make-up ne može zasjati u punom sjaju. Vodeća hrvatska make-up umjetnica Simona Antonović koristi Eucerin® njegu da bi njena koža zablistala, a make-up izgledao prirodnije. Kao eminentni make-up stručnjak upravo se Simonin potpis krije iza nasmijanih lica najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle naslovnica. Svojim besprijekornim stilom, stalnim usavršavanjem i praćenjem vodećih beauty trendova, Simona se odavno nametnula kao vodeći hrvatski vizažist, a samim time i pravi izbor za Eucerin®.

 

Link na YouTube video koji treba dodati: https://youtu.be/TDSdpTQxa-o

 

Eucerin® Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo

  • Trenutačna i dugotrajna hidratacija
  • Umiruje iritacije izazvane suhoćom
  • Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu
  • Bez mirisa
  • Brzo se upija