Planiranje putovanja u Hrvatskoj nikad nije bilo zabavnije, bogatije i sadržajnije; portal www.loveit.hr omogućuje da sami kreirate svoje jedinstveno iskustvo i još puno više od toga

licSkijanje na morskoj pučini? Razuzdani clubbing i kul festivali? Kajtsurfing u zaljevima? Vječno sunce na nezaboravnim plažama? Safari? Paški sir i vino na otocima? Brdski biciklizam po Gorskom kotaru? Školjke s jedrilice u Limskom kanalu? Pikanje goblena? Potražite i odaberite najbolje od Hrvatske – loveit.hr.

Love it Croatia novi je hrvatski portal posvećen svim zaljubljenicima Hrvatske, onima koji će to tek postati, kao i njezinim stanovnicima koji zaboravljaju koliko je predivna zemlja u kojoj žive. Portal je nastao u suradnji s kompanijom MasterCard koja već tradicionalno podržava kvalitetne projekte čiji je cilj obogatiti našu svakodnevicu.

Love it Croatia svakodnevno putem Facebooka i Instagrama donosi nove informacije i fotografije koje predstavljaju Hrvatsku prema svim njezinim regijama. Sadržaj portala nudi selekciju prema interesnim kategorijama, samo zamislite i potražite. Dovoljno je odabrati destinaciju, portal će vam ponuditi sve ostalo.

Love it Croatia je platforma koja će u skoroj budućnosti uključiti sve mediteranske zemlje u regiji. Da je portal pobudio veliki interes potvrđuje i sve veći broj posjetitelja, a statistike otkrivaju da najviše posjetitelja dolazi iz SAD-a i Brazila.

Na portalu je trenutno u tijeku nagradna igra za sedmodnevni odmor u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 1. kolovoza 2015. i pobijedite!