Nakon 14 godina poslovanja studija za dizajn interijera, Mirjana Mikulec odlučila je da je vrijeme za nove početke – i to na novoj lokaciji! Tako su se studio za dizajn, produkcija dvije TV emisije, škola za dizajn interijera, a odnedavno i agencija za nekretnine, našle pod jednim krovnim prostorom u urbanom središtu Zagreba – na Radničkoj cesti 37a.


Uređenje vlastitog poslovnog prostora ipak je bio poseban izazov, naročito kada se radi o uredu u kojem boravi i kroz koji se kreće velik broj ljudi jer osim uredskog prostora tu je i prostor škole pa je trebalo osmisliti funkcionalan interijer u kojem će nastajati brojni novi projekti.

Nakon idejnog rješenja arhitekata iz studija Mirjane Mikulec, krenula je i realizacija tako da je u svega nekoliko mjeseci složen potpuno novi inspirativan studio.

„Iako je svaki radni prostor zaseban, kroz cijeli ured provlače se štukature i zanimljive tapete koje čine savršenu cjelinu i pružaju šarm koji nije tipičan za poslovni prostor“, otkriva poznata dizajnerica, Mirjana Mikulec te dodaje: „Cilj je bio uz funkcionalnost stvoriti ugodan i elegantan interijer koji će biti ugodan zaposlenicima,  suradnicima i klijentima, ali i polaznicima škole“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala svima na velikom interesu za našu @skolazadizajninterijera_by_mm ‍ ‍ U ponedjeljak kreće nastava za DIZAJNERA INTERIJERA, naš napredniji program za sve one koji već imaju iskustva i poznaju rad u AutoCad-u – mi ćemo se pobrinuti da nauče još više! Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja, a imate još samo ➡️ 2 DANA⬅️ za prijavu zato nam se javite na mail skoladizajna@mmi.hr ✉ Za sve ostale koji tek žele naučiti o svijetu interijera, još se stignete prijaviti za STILISTA INTERIJERA Vidimo se u školi! ❤ . . . . . . . . Foto: @pojemario #skolaMM #skolamirjanamikulec #mirjanamikulecinterijeri #skoladizajna #skola #zagreb #croatia

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)


Na novoj će inspirativnoj lokaciji učiti od iskusnih arhitekata i predavača i nova generacija Stilista interijera, kao i prva generacija Dizajnera interijera. Tako će Stilisti interijera u godinu dana naučiti sve o prostoručnom skiciranju, kako koristiti AutoCad, o načelima prostornog oblikovanja, odabiru boja, materijala i još mnogo toga kako bi mogli samostalno osmisliti lijepe i funkcionalne prostore. Neki od polaznika iz prve generacije dobit će priliku sudjelovati u makeoveru jedne prostorije u domu u sklopu nagradnog natječaja „Iznenadi me“, popularne rubrike najdugovječnije emisije o uređenju interijera „InDizajn s Mirjanom Mikulec“.

Napokon kreće i prva generacija Dizajnera interijera – naprednijeg programa za kojim vlada veliki interes! Polaznici će steći dodatna znanja i vještina stečene kroz prethodna praktična iskustva na poslovima vezanim uz uređenje interijera – uključujući znanja i vještine osmišljavanja i vizualnog prikaza, prezentacije estetski atraktivnih i funkcionalnih prostora pravilnim odabirom funkcionalnih elemenata namještaja i opreme, zidnih i podnih obloga, pregrada, rasvjete, boja i materijala u prostoru, uz primjenu računalnih aplikacijskih 2D i 3D crtaćih programa.

Ustanova za obrazovanje odraslih Mirjana Mikulec ima verificirani program od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da svoje novo zanimanje možete upisati u radnu knjižicu. Još je svega malo mjesta ostalo u grupama, tako da ako razmišljate o promjeni karijere, javite se na mail skoladizajna@mmi.hr i rezervirajte svoje mjesto.

Uz sve to, na RTL televiziji u subotu 17.10.2020. kreće i potpuno nova emisija „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ . Tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mikulec će sa svojim tim za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma.

Kroz svaku epizodu prati se jedan kupac u njegovim zahtjevima i potrebama – od budgeta, kvadrature, broja soba, grada… kao i imaju li posebne zahtjeve poput terase, dvorište ili čak bazena. Tu je stručna ekipa agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata,  kako bi kupci skupili sve više informacija i lakše donijeli finalnu odluku.

Uz novu emisiju pokrenuta je agencija za nekretnine – MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE. Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!