Od 5. lipnja u domaća kina stiže akcijska komedija „Zločesti dečki: Sve ili ništa“, četvrti nastavak popularne franšize koja oduševljava gledatelje još od 1995. godine. Nakon uspješnog prvog filma, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajna zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak „Zločesti dečki: Zauvijek“ koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno!

 

Zločesti dečki: Sve ili ništa dolazi na sve premium formate u Hrvatskoj – IMAX, 4DX i ScreenX, na kojima će sve scene eksplozija, pucnjava i jurnjava izgledati upravo onako kako se i očekuje od ovog filma – spektakularno! Iako su i Will Smith i Martin Lawrence već u pozamašnim godinama, film ne pati od toga, a akcijske scene i određeni kadrovi toliko su oku ugodni i lijepo kadrirani da je ovo možda vizualno najmoćniji film ove franšize.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Con Film Hrvatska (@confilmhrvatska)

 

U spoju još luđe oktanske akcije i još urnebesnije buddy komedije, Marcus i Mike će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svome bivšem zapovjedniku očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Con Film Hrvatska (@confilmhrvatska)

Režisersku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film ove franšize „Zločesti dečki: Zauvijek“, a legendarnom dvojcu Willa Smitha (trilogija Ljudi u crnom, Dan nezavisnost, Ja, robot, Ja sam legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) i Martina Lawrencea (Život, Crni vitez, Kuća debele mame 1 i 2, sitcom Partneri), i u ovom nastavku prate ih Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig (film Igre gladi, serija Vikinzi) i Vanessa Hudgens (uloge u High School Musical filmovima i serijama, voditeljica na dodjelama MTV i Oscar, sutkinja na američkom plesnom showu So You Think You Can Dance).
xy<x<y

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Con Film Hrvatska (@confilmhrvatska)

U filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn (serija Bolje nazovi Saula), ali i DJ Khaled!

Nakon uspjelog trećeg nastavka koji je modernizirao i revitalizirao ovu franšizu, Zločesti dečki vraćaju se s još bombastičnijim naslovom koji će biti prava ljetna kino poslastica!