Već dugih 40 godina Melvita kreira čistu, organsku kozmetiku koja uvijek iznova pomakne granice učinkovitosti, ali i odgovornosti prema prirodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Organski beauty proizvodi učinkovitiji su od konvencionalne njege, koncentracija aktivnih sastojaka je jednako visoka, a prirodni sastojci su bolje asimilirani. Čak 90% Melvita proizvoda ima postotak prirodnosti jednak ili veći od 99%, a 57% proizvoda iz cjelokupnog asortimana, koji se ispiru, imaju više od 99% lako biorazgradivih sastojaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)


Svi Melvita proizvodi za njegu tijela baziraju se na biljnim uljima i cvjetnim vodicama. Dobivaju se maceracijom, hladnim prešanjem i destilacijom; metodama koje čuvaju prirodne kvalitete sastojaka, vitamine i antioksidanse.

Novi webshop za ljepši doživljaj online kupovine

Uz napredan pristup proizvodima za njegu, u skladu s motivacijom za unapređenjem brenda, kreiran je novi, moderan, user friendly webshop koji omogućava uzbudljiv doživljaj kupovine. Uz novu platformu, pripremljeni su još privlačniji pokloni uz kupnju, posebne cijene i pogodnosti kao znak dobrodošlice na novu platformu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Na melvita.hr web trgovini saznat ćete korisne informacije o pravilnoj njezi posebno prilagođenoj vašem tipu i stanju kose i kože, pronaći ćete sve o dobrobitima organske kozmetike i važnosti održivog pristupa ljepoti i njezi, o sastojcima, teksturama, načinima nanošenja proizvoda te o očuvanju biljnog i životinjskog svijeta.

Obnavljajući noćni balzam za lice – inovacija iz Melvite koja oduševljava na prvi pogled

Novi Obnavljajući noćni balzam za lice iz poznate kolekcije Argan Bio Active, djeluje tijekom noći i pruža vam pravo oduševljenje kada se probudite. Zaglađuje, ujednačava ten, hrani i obnavlja kožu dok vi odmarate. Idealan je za sve tipove kože od 35 godina i više.

Uz aktivne tvari kao što su mikrobiotičko arganovo ulje, organsko arganovo ulje te revolucionarni sastojak, ekstrakt lista argana, vaša će koža biti njegovana i kao preporođena.

Što čini ovaj noćni balzam tako posebnim? Njegova baršunasta, vrlo bogata tekstura za mekšu, svilenkastiju kožu, ostavlja nježan cvjetni i zeleni miris. Formula s 99% sastojaka prirodnog podrijetla donijet će revoluciju u vašu rutinu njege.

Za potpuni užitak kupovine, Melvita će vam poželjeti dobrodošlicu za kupnju na novoj platformi uz popust od 20 % na cjelokupni asortiman do 19.2.2023. Vrijeme je za zelenu njegu!

Pratite Melvitu na njihovoj službenoj web stranici te na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.